Най-малко 32 490 палестинци са били убити и 74 889

...
Най-малко 32 490 палестинци са били убити и 74 889
Коментари Харесай

32 490 палестинци са убити в Газа от 7 октомври, съобщи здравното министерство

Най-малко 32 490 палестинци са били убити и 74 889 ранени при военната атака на Израел против Газа от 7 октомври насам, съобщи в сряда министерството на опазването на здравето в Газа, представено от " Ройтерс ".

Има 76 убити и 102 ранени палестинци през последните 24 часа , се прибавя в изказването на министерството.

Военната акция на Израел в Газа от 7 октомври насам Това съобщи специалист на Организация на обединените нации съобщи пред Съвета по правата на индивида на международната организация.

Франческа Албанезе, специалнен докладчик на Организация на обединените нации за правата на индивида в окупираните територии, прикани страните неотложно да наложат наказания и оръжейно ембарго.

Морален и стратегически дълг е да се защитят цивилните в Палестина във войната сред Израел и " Хамас ", . Той означи, че филантропичната рецесия в Газа се влошавал с всеки минал ден.

Остин направи коментара си по време на среща с министъра на защитата на Израел Йоав Галант в Пентагона.

По думите му в Газа броят на цивилните жертви е прекомерно огромен, а количеството на филантропичната помощ е прекомерно малко. Газа страда от филантропична злополука и обстановката става още по-лоша, акцентира той.

Хуманитарната работа на Организация на обединените нации прикани във вторник Израел да анулира очевидната в Северна Газа от организацията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци UNRWA, като сподели, че хората там са изправени пред " гибел от нечовечен апетит ".
 Израел удостовери гибелта на 34-и пленник на
Израел удостовери гибелта на 34-и пленник на " Хамас "

Уриел Барух, взет за пленник на 7 октомври, от фестивала
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР