Най-малко 29 души са приети в болница след нападението в

...
Най-малко 29 души са приети в болница след нападението в
Коментари Харесай

Най-малко 29 в болница след нападението в метрото в Бруклин

Най-малко 29 души са признати в болница след нападението в метрото в Бруклин. 21 потърпевши са били признати в началото, а 10 от тях са изписани малко по-късно. Всички те са били в NYU Langone Hospital – Brooklyn, сподели говорителката на лечебното заведение Лейси Скармана пред CNN.

Нараняванията им включвали – огнестрелни рани и двишване на пушек. Пациентите, които са останали в болничното заведение са в устойчиво положение и без заплаха за живота, каа Саркамана.

Петима други пациенти са били признати в медицинския център Maimonides, сподели представителят Сузан Тамаро. Трима още веднъж са били лекувани поради вдишания пушек от гранатата на нападателя. След това са били освободени.

Двама пациенти остават приети в болница. Те са с огнестрелни рани, само че още веднъж без заплаха за живота.

Трима други от потърпевшите са признати в близка болница в Бруклин. Единият е прострелян, другият е с фрактура, а третията с пострадване, което не е обвързвано директно с нападението. И тримата са в устойчиво положение.

Първоначално се твърдеше, че най-малко петима души са в сериозно положение. Към момента обаче тази информация се опровергава от лекарите, които са прегледали ранените.

Полицията продължава към момента да търси причинителя. Свидетели го разказват като наедрял негър мъж, облечен с униформа на чиновник в метрото. Междувременно стана ясно, че полицията в Ню Йорк е получила и указания да търси бял ван, най-вероятно обвързван с нападението.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР