Най-малко 274 души са загинали при израелската операция в събота,

...
Най-малко 274 души са загинали при израелската операция в събота,
Коментари Харесай

Поне 274 души са убити при израелската операция, при която четирима заложници бяха спасени

Най-малко 274 души са починали при израелската интервенция в събота, при която бяха избавени четирима заложници в Газа. Това оповестиха следените от " Хамас " здравни управляващи в ексклава, съобщи " Вашингтон пост ". Според информацията към 700 души са били ранени.

Операцията в централната част на Газа беше най-голямата избавителна задача от 7 октомври насам, когато бойци на " Хамас " и други екстремистки формирования нахлуха през границата в Южен Израел, убивайки към 1200 души и вземайки за заложници близо 250 други.

В отговор Тел Авив провежда солидна атака, при която починаха над 36 700 палестинци, съгласно следеното от " Хамас " местно здравно министерство.

От събота Израел празнува завръщането на Ноа Аргамани (26 години), Алмог Меир Ян (22 години), Андрей Козлов (27 години) и Шломи Жив (41 години).
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР