Най-малко 22 души загинаха при блъсканица на железопътен прелез в

...
Най-малко 22 души загинаха при блъсканица на железопътен прелез в
Коментари Харесай

Най-малко 22 индийци загинаха в блъсканица на железопътен надлез


Най-малко 22 души починаха при навалица на железопътен прелез в индийския град Мумбай, а 30 са ранени, оповестиха управляващите.

Произшествието се разигра в утринния час пик. Телевизионните фрагменти демонстрираха, че пътуващите се пробват да съживят потърпевшите с изкуствено дишане или смъкват потърпевши по стълбите надолу. Трагедията стана сред две спирки, а надлезът там е един от най-оживените, тъй като свърза две основни железопътни линии – западната и централната.

Те първа ще се обяснява точната причина за нещастието. Медиите настояват, че сутринта в петък се е излял дъжд, по тази причина доста поданици на града и прилежащите му региони са решили да употребяват крайградските електрички, опасявайки се, че дъждът ще наводни улиците и ще провокира тапи. Това докара до увеличение на пътническия поток.

Крайградските електрички в 20-милионния Мумбай и прилежащите му региони са от витално значение жителите им, които пътуват с тях за работа. В натоварения трафик случаите са постоянно срещано събитие. /АФП, РИА-Новости
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР