Най-малко 19 души са убити през изминалата нощ при два

...
Най-малко 19 души са убити през изминалата нощ при два
Коментари Харесай

Най-малко 19 души са застреляни тази нощ в барове в ЮAР

Най-малко 19 души са убити през миналата нощ при два случая на пукотевица в питейни заведения в Република Южна Африка по данни на полицията. Според очевидци нападателите са стреляли по клиентите слепешката, съобщи Франс прес.

Петнайсет младежи, в това число две дами, са били убити в предградието на Йоханесбург - Совето, а в Питермарицбург (зулуски район в източната част на страната) са починали четирима. По-рано полицията, представена от Асошиейтед прес, заяви за 14 убити и трима ранени в Совето.

Nearly 20 killed in a night violent even for South Africa - we’re at the scene of one of the shootings in Soweto, reports all day across

Сходният почерк на закононарушенията интригува проверяващите, при все това всеобщите стрелби не са необичайност в Южна Африка – една от страните с най-вече принуждение в света, подхранвано от алкохола и активността на локалните банди, показва Агенция Франс Прес.

Two Bar Shootings Leave 19 Dead In South Africa

Жертвите от Совето са на възраст от 19 до 35 години. Десетина ранени са били откарани в болница, а трима от тях са умряли малко по-късно съгласно представителката на локалната полиция Нонланла Кубека.

Няма данни за броя на нападателите. Случаят се проверява.

At least 19 dead in pair of mass shootings in South Africa, police confirm
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР