Най-малко 183 души са пострадали при горските пожари в Южна

...
Най-малко 183 души са пострадали при горските пожари в Южна
Коментари Харесай

183 са пострадалите от пожара в Анталия

Най-малко 183 души са потърпевши при горските пожари в Южна Турия, съобщи министърът на селското стопанство Бекир Пакдемирли.

Той показа, че пожарите са били предстоящи поради летните горещини, само че за жалост, са избухнали в един ден. „ За да бъдат взети изцяло под надзор, ще е нужно време ”, сподели той.
 Министерство на външните работи: Няма данни за потърпевши българи при пожара в Анталия Министерство на външните работи: Няма данни за потърпевши българи при пожара в Анталия
Няма данни за потърпевши или бедстващи български жители при пожара в турската област Анталия наоколо до курортното населено място Манавгат,...

Пожарът е горящ през вчерашния ден към обяд в най-близката до Манавгат гора. Той се е популяризирал бързо заради мощния вятър. Администрацията на Анталия акцентира, че това е най-силният пожар, пред който е била изправена, напомня БГНЕС.

В гасенето на пожара вземат участие два самолета, 19 хеликоптера и 192 пожарни коли. Заради мощния вятър и високите температури пламъците бързо са се популяризирали на огромна повърхност. От противопожарната работа обявиха, че през днешния ден пожарът в Манавгат е взет под надзор. Загинали са трима души.

От българското външно министерство оповестиха, че няма информация за потърпевши български жители.

Всички туристически екскурзии в този район са прекъснати, до момента в който обстановката се възстановява. Пожарът не съставлява заплаха за туристическите обекти.
 Общо 98 жертви след пожара и рухването на постройка в Маями Общо 98 жертви след пожара и рухването на постройка в Маями
Кметът на Маями-Дейд Даниела Левин Кава съобщи, че последният търсен човек от рухналата постройка във Флорида е разпознато и семейст...

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР