Най-малко 17 души загинаха, а други 8 пострадаха тежко при

...
Най-малко 17 души загинаха, а други 8 пострадаха тежко при
Коментари Харесай

Най-малко 17 души загинаха при пожар в хотел в Ню Делхи

Най-малко 17 души починаха, а други 8 пострадаха тежко при пожар в хотел в Ню Делхи, съобщи Sputnik по информация на канал News Nation.

Областният министър Сатиендра Джаин заяви, че множеството от жертвите са вдишали пушек.

Инцидентът е станал в хотел Arpit Palace, който се намира в централен квартал в индийската столица. Общо 25 души са били избавени от пламъците.

Ако се откри, че пожарът е бил провокиран от човешка немарливост, в ластите ще вземат строги ограничения по отношение на виновниците , предизвести министърът.

По информация на зам.-началника на пожарната работа Сунил Чоудхари все още огънят е сподавен и се изнасят телата на починалите. Спасителната интервенция продължава, увери той.

По предварителни данни пожарът е бил провокиран от късо съединяване . Той е почнал към 4.25 часа локално време, когато множеството от гостите на хотела са спели.

От пожарната работа показват, че хората не са могли да избягат по коридора, тъй като той е бил блокиран от паднали панели. Две от жертвите са скочили през прозореца.

Премиерът на Индия Нарендра Моди изрече съболезнованията си на околните на починалите и пожела скорошно възобновяване на потърпевшите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР