Най-малко 17 души са били убити и повече от 100

...
Най-малко 17 души са били убити и повече от 100
Коментари Харесай

Най-малко 17 загинали при влаков сблъсък в Бангладеш

Най-малко 17 души са били убити и повече от 100 други са ранени след конфликт на два влака в североизточен Бангладеш, оповестиха полицията и публични лица.

При злополуката в град Бхайраб товарен трен се блъсна в пътнически трен откъм гърба, дерайлирайки два пътнически вагона, оповестиха публични лица в понеделник.

Продължете да четете < /h2> лист от 3 детайла Времева линия: Най-смъртоносните влакови произшествия в света

Смъртоносната влакова злополука в Индия: Забравете истината, обвинете мюсюлманите Бангладеш отваря първата линия на метрото, с цел да облекчи трафика в Дака завършек на списъка

„ Открихме 17 тела. Повече от 100 души бяха ранени “, сподели Садикур Рахман, държавен админ в Бхайраб, който се намира на към 80 км (50 мили) североизточно от столицата Дака.

Началникът на локалната полиция Расел Шейх удостовери броя на починалите, базирайки се на спасители на мястото, и сподели, че повече от 50 ранени са били изпратени в разнообразни лечебни заведения.

Рахман сподели, че се чака броят на починалите да нарасне, заяви организация AFP, като спасителите оповестяват, че могат да видят смазани и заклещени тела под преобърнати рейсове.

Не е ясно какъв брой души са били хванати в капан.

Сблъсъкът е станал в 15:30 ч. локално време (09:30 GMT), когато товарният трен, който се е запътил към Chattogram, е блъснал задните два вагона на пътуващия за Дака пътнически трен Egarosindhur Godhuli Express, Азизул Хаке Раджон, старши пожарен чиновник, сподели пред организация Асошиейтед прес.

Телевизионни фрагменти демонстрираха стотици хора, събрани на мястото, където спасители рязаха част от карета, с цел да извадят ранени хора от нея. Един от вагоните беше забелязан разрушен и преобърнат.

Железопътните услуги бяха спрени в целия район след случая, споделиха чиновници.

Не беше незабавно ясно какво е предизвикало срутва.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР