Най-малко 111 души в САЩ са загинали заради необичайно студеното

...
Най-малко 111 души в САЩ са загинали заради необичайно студеното
Коментари Харесай

Лошото време в Тексас през февруари е убило стотици хора

Най-малко 111 души в Съединени американски щати са починали поради извънредно студеното време и снежните стихии в Тексас през февруари, заяви СNN, представена от БГНЕС.
Според отчет, оповестен от здравните управляващи в щата, всички смъртни случаи са настъпили сред 11 февруари и 5 март и са били породени най-вече от хипотермия. " Има и огромен брой смъртни случаи, свързани с пътни катастрофи и отравяне с въглероден окис ", написа в документа, представен от телевизионния канал.
 Сенатор изтърпя унизително посрещане поради безконтролно отношение към Тексас Сенатор изтърпя унизително посрещане поради безконтролно отношение към Тексас
Мариачи свириха серенада пред къщата на републиканския сенатор от Тексас Тед Крус, който предходната седмица беше забъркан в политически ск...
През февруари необикновените мраз и снежни стихии в щата доведоха до огромни разстройства в електрическото зареждане в Тексас. Милиони консуматори останаха без ток в продължение на няколко дни, а съвсем 15 милиона тексасци са имали проблеми, свързани с водоснабдяването. Много от тях пострадаха от хипотермия или бяха ранени, до момента в който се опитваха да отопляват домовете си с подръчни средства.
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън издаде заповед за оказване на федерална помощ на управляващите в Тексас за компенсиране на насените вреди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР