Най-малко 11 човека бяха убити и 15 - ранени в

...
Най-малко 11 човека бяха убити и 15 - ранени в
Коментари Харесай

11 убити и 15 ранени при нападение на полигон за обучение на руски запасняци

Най-малко 11 индивида бяха убити и 15 - ранени в събота на съветски боен полигон, откакто двама въоръжени нападатели откриха огън по група доброволци, подготвящи се да се бият в Украйна, съобщи.

Агенцията се базира на известие на военното министерство в Москва, съгласно което двамата нападатели са били премахнати след офанзивата в югозападната съветска Белгородска област до границата с Украйна. Ведомството добавя, че нападателите произхождали от някогашна руска република, само че не дава повече детайлности. Министерството назовава нападението терористична офанзива.  " По време на образователни стрелби с лица, изразили непринудено предпочитание да вземат участие в специфичната военна интервенция, терористите откриха огън с леки оръжия против личния състав на частта ", афишират от министерството. " В резултат на стрелбата 11 души бяха съдбовно ранени. Други 15 индивида с пострадвания с друга тежест са откарани в здравно заведение ", се прибавя в известието. Руското министерство не прецизира къде е била осъществена офанзивата.

Властите в Белгород постоянно упрекват Украйна, че нападна електропроводи и хранилища за горива и оръжия в града. Киев не поема отговорност за нападенията. Асошиейтед прес добави, че двамата нападатели са били част от групата доброволци по време на огнева подготовка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР