Най-малко 100 тела бяха открити на израелския кибуц Беeри в

...
Най-малко 100 тела бяха открити на израелския кибуц Беeри в
Коментари Харесай

Видеоклипове показват как бойци на Хамас нахлуват в кибуца Беери и взимат заложници

Най-малко 100 тела бяха открити на израелския кибуц Беeри в понеделник, откакто продължиха да изплуват ужасяващите картини на офанзивата на терористичната формация „ Хамас “ на граничните селища на Израел с линията Газа.

Цивилни от кибуците бяха убити, а други взети заложници, съгласно израелските управляващи, а информацията бе доказана и от видеа, тествани от CNN.

Видеоклиповете демонстрират тежко въоръжени бойци, които идват в Беери на мотори в 7 часа сутринта, половин час откакто съумяват да пробият граничната ограда с линията газа. Точно по-късно е последвала и кървавата баня, написа CNN.

Кадрите демонстрират по какъв начин трима бойци вадят три тела от автомобил , преди да го откраднат и да потеглят на север. Видеото, което се появи първо в Telegram, е снимано от охранителна камера от Бери.

Друго видео пък демонстрира петима израелски цивилни , които са взети за заложници. По-късно, в фрагменти от различен клип, верифициран от CNN, се виждат безжизнените тела на четирима от тях.

На други фрагменти се виждат по какъв начин навлизат в кибуца Беери, откакто не съумяват в началото да пробият граничната ограда - стрелят по минаващ автомобил, при който се задейства отварянето на портата и бойците навлизат в територията на селището.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР