Най-малко 10 човека бяха убити в събота следобед при стрелба

...
Най-малко 10 човека бяха убити в събота следобед при стрелба
Коментари Харесай

10 жертви при масова стрелба в супермаркет в САЩ

Най-малко 10 индивида бяха убити в събота следобяд при пукотевица в супермаркет в американския град Бъфало, щата Ню Йорк, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на органите на реда. Полицията сподели, че хипотетичният стрелец е задържан. Служител на реда, поискал анонимност, съобщи, че въоръженият нападател е влезнал в супермаркета и е почнал да стреля, съобщи Българска телеграфна агенция.

Стрелецът е бил облечен в бронежилетка и въоръжен с мощна пушка - 10 са убити, други трима са ранени - двама от тях в сериозно положение. "Това е като да влезеш във филм на ужасите, само че всичко е действително. Това е като Армагедон ", сподели чиновник на полицията на местопроизшествието, представен от Buffalonews.

Един от умрелите e бил неотдавна пенсиониран служител на реда от Бъфало, който работел като защита в магазина. На паркинга са открити цели пет тела.

Засега управляващите не са открили явен претекст, само че проверяват дали стрелбата е била на расова основа. Супермаркетът се намира в квартал, обитаем най-вече с чернокожи, на 5 км от центъра на града.

Губернаторът Кати Хочул написа в Туитър, че "наблюдава от близко стрелбата в магазин за хранителни артикули в Бъфало ", родния й град. Тя сподели, че държавните чиновници са предложили помощ на локалните управляващи. Офисът на шерифа на окръг Ери заяви в обществените медии, че е разпоредил на целия разполагаем личен състав да помогне на полицията в Бъфало./Telegraph.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР