Най-малкият син на брутално пребитата жена в Хасково е заподозрян

...
Най-малкият син на брутално пребитата жена в Хасково е заподозрян
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития за зверското убийство на Хатидже

Най-малкият наследник на брутално пребитата жена в Хасково е обвинен за убийството ѝ, написа в. " Монитор ". Трупът на 74-годишната пенсионерка Хатидже е открит във вторник.

„ Беше блага и кротка жена. Това е една ужасна покруса. Шокирани сме! “, споделиха съседи на починалата.

Основният обвинен за зверското закононарушение - Гюнер, бил ерген и живеел с майка си. Имал двама по-големи братя, които са фамилни и са на гурбет в Западна Европа.

Къщата им се намира на дребната уличка „ Панчарево “. На нея има единствено две къщи. Толкова е тясна, че едвам се разминават двама души, а влизането с автомобил е невероятно.

Съседите разкрили мъртвата жена. Те се натъкнали на грозна картина. 74-годишната Хатидже била цялата в синини.
„ Дори на пръв взор се виждаше, че е пребита до гибел “, споделиха осведомени с следствието.

Аутопсията открила, че умрялата има счупена дясна ключица, счупени ребра в дясно и ляво междуребрие, счупена подбедрица и голям брой хематоми в лицевата част и по тялото.

Множеството контузии са и повода за настъпване на гибелта.

Разследването е в начален стадий и към този момент няма публично арестувани, настояват от полицията и прокуратурата в Хасково.

Според източници на " Монитор ", главният обвинен е най-малкият наследник на жертвата. Според съседите той е 37-38 годишен. Нямал работа и приходи.

Гюнер е на разпит в полицията от сутринта и се чака до вечерта в сряда да бъде публично задържан за най-малко 24 часа.

„ Беше кротка жена, синът не го познавахме доста. Обичаше да си пийва, само че не беше скандалджия “, сподели съседът Сунай Халим, който разкрил натрупа на Хатидже и се обадил на незабавния телефон 112.

Мъжът обаче твърди, че не познавал доста положителни съседите си, тъй като през по-голямата част от годината е на гурбет в Белгия. Идвал си единствено за през зимата.

На напълно друго мнение са познати на Гюнер. „ Беше пияч. Изпиваше пенсията на майка си. Тормозеше я непрестанно за пари. Горката жена оставаше постоянно без средства даже за храна и медикаменти “, настояват те.

Според още по-крайно мнение на близки до фамилията най-малкия наследник тъпчел майка си с успокоителни, с цел да лежи и спи. Така му се налагало да поставя по-малко грижи за нея. И си осигурявал повече време за бездействие и пиене.

Хатидже така и така била трудноподвижна, настояват хора от популации най-вече с мюсюлмани краен хасковски квартал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР