Най-малката дъщеря на легендарния режисьор Хачо Бояджиев - Мария-Луиза, се

...
Най-малката дъщеря на легендарния режисьор Хачо Бояджиев - Мария-Луиза, се
Коментари Харесай

След само година брак: Дъщерята на Хачо се разведе

Най-малката щерка на именития режисьор Хачо Бояджиев - Мария-Луиза, се е развела след единствено една година фамилен живот, разбра HotArena.

Красавицата се омъжи скрито в Русия, където живее от много време, само че от няколко седмици насам е сменила фамилния си статус на " необвързана ", и е махнала брачната халка от ръката си. Каква е повода за развода, не излиза наяве, само че някогашният й брачен партньор беше млад съветски боен. Мария-Луиза продължава да живее в Москва, а от обществените си мрежи е заличила всички фотоси с някогашния си обичан. В Русия тя прави сполучлива кариера на певица и модел. 

Хубавицата е щерка от втория брак на Хачо Бояджиев с актрисата Елена Маркова. Той се дами за нея малко откакто тя се развежда с първия си брачен партньор. По това време се оказва, че тя е бременна от режисора. Бракът им обаче съществува едвам 4 дни. Докато щерка им Мария-Луиза пораства, Хачо Бояджиев заплаща прехрана, само че не я вижда постоянно. Тя е отгледана от идващия мъж на майка си - Стоян Янев, някогашен основен проектант на София. 

За татко си Мария-Луиза споделя, че е бил необикновен човек, доста сериозен, заплашителен експерт до подробност. Тя не крие, че той се е интересувал от нея. За Хачо се приказва, че има общо 7 дъщери, всичките от разнообразни майки, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР