Най-лошото копеле в ММА е готов за бизнес в Абу

...
Най-лошото копеле в ММА е готов за бизнес в Абу
Коментари Харесай

Хорхе Масвидал свалил 9 килограма за 6 дни

Най-лошото копеле в ММА е подготвен за бизнес в Абу Даби. Хорхе Масвидал си влезе в категорията за борбата с Камару Усман и ще даде всичко от себе си, с цел да завоюва купата в полусредна категория в основната среща на UFC 251. " Gamebred " одобри багра с малко предупреждение и показа, че е свалил 9 кг за 6 дни.
FOR WELTERWEIGHT GOLD.

@USMAN84kg vs @GamebredFighter

Order now https://t.co/bzG8eulB7q #UFC251 pic.twitter.com/VObQcd0mrp
— UFC (@ufc) July 10, 2020 Разбира се, това не е било елементарно, само че той е потвърден експерт и съумя.

Хорхе се намира в серия от 3 следващи победи с нокаут и в своята последна борба победи Нейт Диаз, с което стана най-лошото копеле и си завоюва неповторим пояс. Масвидал изгря с успехите си над Дарън Тил с нокаут в Лондон и над Бен Аскрен с нокаут за 5 секунди. Сега той има още по-голям късмет пред себе си и е подготвен да се възползва оптимално. Ето какво показа Масвидал за свалянето на килограмите:
View this post on Instagram
#theresurrection

A post shared by Jorge Masvidal (@gamebredfighter) on Jul 10, 2020 at 6:21am PDT

" Свалих 9 кг за 6 дни. Това е всичко, което ще кажа. Да, беше мъчно, само че го направих. Върша си работата. Противникът пред мен е доста твърдоглав. Първоначално беше мъчително свалянето на килограми, само че в този момент всичко е зад мен. Сега качих килограми, хидратиран съм, тъй че много скоро ще е просто време за празненство. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР