Най-лошият сценарий би бил да се е случило нещо изведнъж,

...
Най-лошият сценарий би бил да се е случило нещо изведнъж,
Коментари Харесай

Дъщерята на Боян Петров: „Знам, че има шанс да бъде открит..

Най-лошият сюжет би бил да се е случило нещо внезапно, което той не бил могъл да планува, сподели Тея

Видео: bTV

Още от дребна все чувах странни за мен думи като ``Аконкагуа`` или ``Боуд Пик`` и не бях изключително сигурна това какво значи. Това описа дъщерята на Боян Петров Тея Петрова пред bTV.

„ Той постоянно приказва с метафора за планината. Например, постоянно ми е казвал да изкачвам малко връхче, което значи да върша нещо, което да ме бута напред. И най-после, един ден, като се обърна, ще видя, че съм качила цяла планина ”.

Тея чува татко си за последно ден преди заминаването му.

„ В края на предходната седмица му изпратих имейл с вести от при нас, неща, които желаех да му опиша, само че не съм получила отговор ”.



Тея Петрова споделя, че знаейки какъв брой е твърдоглав и какъв брой мощна воля има, не е предполагала че татко й може да има съществени проблеми горе.

ВИДЕО ТУК



Най-лошият сюжет би бил да се е случило нещо внезапно, което той не бил могъл да планува, сподели ТеяВидео: bTV

„ Знам, че има късмет да бъде открит... Не съм се катерила с него по такива високи планини, по тази причина не знам каква е неговата тактиката. Но всички споделят, че не е подценил върха. Надявам се… Наистина най-лошият сюжет би бил да се е случило нещо внезапно, което той не бил могъл да планува ”.



Дъщерята на Боян Петров благодари на всички, които оказват морална поддръжка и оказват помощ на място.



Съпругата му заяви, че е взела решение да не се изкачва върха през днешния ден.

Във „ Facebook ” Радослава Ненова написа: " От Лагер 3 нагоре няма да го намерим жив. Макар да ми е доста мъчно, не виждам смисъл да бъдат застрашени и други животи. Предпочитам на слизане избавителните екипи да претърсят регионите, където има късмет да го открият жив... Ако за Боян борбата е завършила, дано си остане в планината ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР