Най-лошите страхове на една майка се потвърдиха, когато лекарите й

...
Най-лошите страхове на една майка се потвърдиха, когато лекарите й
Коментари Харесай

Майка, която се прозявала 100 пъти на ден, каза, че това е малко известен симптом на опустошителна болест

Най-лошите страхове на една майка се потвърдиха, когато лекарите й споделиха, че несъразмерното ѝ прозяване е признак на опустошителна болест.

Ники Дейвис стартира да се усеща изтощена след боледуване от Covid предходната година и видя, че се прозява до „ 100 пъти дневно “. 47-годишната жена схванала, че нещо не е наред и отишла при персоналния си доктор, който в началото помислил, че признаците й са свързани със сънна апнея и я насочи към доктор по уши, нос и гърло, който подозирал, че тя просто има алергии.

Но откакто изследва признаците си, Ники скоро осъзна, че има признаци на заболяването на моторните неврони (MND). На 20 юли най-лошите й страхове бяха доказани, когато тя беше диагностицирана с рядкото заболяване, което визира мозъка и нервите, причинявайки уязвимост, която се утежнява с времето.

Ники, разпален конен ездач от Уест Кърби, Мърсисайд, описа по какъв начин единствено за два месеца признаците й към този момент са прогресирали. Тя сподели: „ Сега изпитвам мощна болежка в ръцете и краката, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР