Най-логичното нещо беше след изборите да няма правителство, защото партиите,

...
Най-логичното нещо беше след изборите да няма правителство, защото партиите,
Коментари Харесай

Костадинов: Най-логичното нещо беше след изборите да няма правителство

" Най-логичното нещо беше след изборите да няма държавно управление, тъй като партиите, които го сформираха по време на акцията, бяха в доста гневна акция на взаимно отказване една друга, а в идващия миг се прегърнаха. Това съобщи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов в ефира на Българска национална телевизия.

Той изясни, че в страната доста съдилища вземат решение да се отварят още веднъж секции. В Хасково ще се броят отначало бюлетини.

" Вчера ми се обадиха да ми кажат, че в две секции в Червен бряг са разкрили 44 скрити бюлетини на " Възраждане ". Може да се окаже, че резултатът на ПП-ДБ може да е доста по-нисък. Тази ръководеща групировка се срина и би трябвало да хвърли оставка ", разяснява ръководителят на " Възраждане ".

Костадинов посочи, че няма никаква виновност Ваня Григорова да не бъде определена за кмет на столицата, макар че тя не получи поддръжка от " Възраждане ".

" Ако някой е отговорен това е самата тя ", безапелационен е Костадин Костадинов.

Той изясни, че ниската изборна интензивност е в резултат на недоверието на обществото към властта.

" Обществото ни е тежко болно, то към този момент не има вяра, че нещо зависи от него. На тези локални избори имахме 36%, в никакъв случай не се е случвало това. Ако продължи да спада броят на хората, които гласоподават, ще стигнем до такава степен на избори да печели този, който може да купи повече гласове. Ще следва спад на държавността ", разяснява той.

Костадинов регистрира резултатите на локалните избори за " Възраждане " като положителни и добави, че " сред гибелта и възхода на България стоим само ние ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР