Най-логично е след изборите - , за които прогнозите

...
Най-логично е след изборите  - , за които прогнозите
Коментари Харесай

Политологът Теодора Йовчева: Логично е ПП-ДБ да бъдат опозиция след изборите

Най-логично е след изборите " - ", за които прогнозите са, че ще изгубят най-вече гласове, е да станат съпротива. Това каза в изявление за " Сега " политологът Теодора Йовчева.

Тя счита, че като съпротива могат да запазят капацитета си, който да бъде разпрострат в подходящия миг, тъй като 200 000 гласоподаватели, както се предвижда, че ще изгубят в този момент, няма да изчезнат. 

  " и в този парламент нямаха потребност от " - ". Ако си напомним първичния подтик преди година за образуване на държавно управление, той не бе с " - ". Говореше се за експертно правителство, подкрепено от разнообразни партии'', съобщи Йовчева. И добави, че в този момент вероятно - биха се съюзили с по-малък сътрудник, с изключение на с, само че е малко евентуално това да са " - ". 

Една от изненадите за евровота безспорно е неналичието на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова и това, че някогашният ръководител на Народното събрание оглави листата с претенденти за Брюксел.

Според Йовчева сега Желязков е известно и сравнително одобрявано лице и може да послужи за преливане на гласоподаватели - тези, които биха дали своят вот за, да повторят вота и за европейската листа. Отсъствието на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, по думите на Йовчева, евентуално се дължи на обстоятелството, че се мисли за вероятно нейно по-различно бъдеще. 

Несъмнено Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в, която от евродепутат от редиците на, се трансферира в листите на, също разбуни духовете. В сферата на спекулациите обаче остава въпросът за какво е взела това решение. ''Без да знам вътрешната динамичност на тези преговори бих предположила, че госпожа Йончева е трябвало да направи рационална калкулация за доста по-лошо място в листите на и място, което е на кантар в, тъй като в случай че лидерът на листата на Движението избере да не отиде като евродепутат, а да влезе в националния парламент, тогава има късмет Йончева да резервира мястото си като евродепутат'', съобщи Теодора Йовчева. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР