Най-логично беше Кристиан Вигенин да бъде избран за председател на

...
Най-логично беше Кристиан Вигенин да бъде избран за председател на
Коментари Харесай

Румен Овчаров: „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ ще се гушнат с ГЕРБ

Най-логично беше Кристиан Вигенин да бъде определен за ръководител на Народното събрание.

Това сподели някогашният министър на енергетиката и член на Националния съвет на Българска социалистическа партия Румен Овчаров в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

Защо „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ не го поддържаха. И ГЕРБ не събраха храброст да го поддържат, което щеше да бъде знак за тяхната смяна. И „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ започнаха спекулациите, че Българска социалистическа партия е с ГЕРБ. Българска социалистическа партия поддържа Вежди Рашидов, с цел да може да има Народно заседание и то да прегледа бюджета и част от проблемите, с които ще се сблъскаме през зимата. „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ ще се гушнат с ГЕРБ, не с цел да пазят националните ползи, а с цел да се скрият зад паравана на евроатлантическите полезности. Българска социалистическа партия гласоподава с ГЕРБ, с цел да отбрани националните ползи на страната, означи Овчаров.

По думите му до момента България не е пратила оръжие за Украйна, тъй като Българска социалистическа партия е взела участие в ръководството.

С „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ Българска социалистическа партия бяха сътрудник в едно държавно управление, което можем да наименуван антикорупционно. Няма по какъв начин зад параванчето на евроатлантическите полезности да крием какво се случва в България 12 години. ГЕРБ и Движение за права и свободи сътвориха този модел на задкулисие. Корнелия Нинова беше права през днешния ден като сподели, че проблемите, които вълнуват хората са инфлацията и по какъв начин хората ще изкарат зимата, добави още някогашният министър на енергетиката.

Според него концепцията за две цени за цената на тока е нелогична.

Премахването на НЕК ще се отрази с нарастване. Няма никаква логичност битовите консуматори да излизат на либерализирания пазар, счита Овчаров.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР