Най-лесният начин да разберете кой сте били в минал живот

...
Най-лесният начин да разберете кой сте били в минал живот
Коментари Харесай

Вижте какви сте били в минал живот според датата на раждане

Най-лесният метод да разберете кой сте били в минал живот е бързо нумерологично пресмятане по дата на раждане. Трябва да знаете деня, месеца и годината на раждане, в случай че е за различен човек, написа tribune.bg.

Изчисленията са елементарни. Например, в случай че сте родени на 16 октомври 1991 година, изчислението ще наподобява по този начин:

Събират се общо всички числа на датата на раждане: 1 + 6 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 1 = 28; редуцирате до едноцифрено число - 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1.

След това погледнете цената на получената цифра:

1. Вашата активност е била обвързвана с творчеството и изкуството. В предишния живот бихте могли да бъдете както незачитан художник, по този начин и прочут публицист. Голяма е вероятността да сте живели в веществен разцвет. Творческите занимания обаче са били по-скоро занимание, а сте печелили препитанието си от нещо, обвързвано с приложна работа - да вземем за пример строителство или нещо друго.

2. Може да сте били измежду хората, които са се занимавали с политика или измежду авторитетните хора, само че сте имали необятна душа. В предишния живот вие се стремили да извършите живота на повече хора по-добър, по-щастлив и по-безопасен. Друга опция е активността ви на артист или танцьор. Сцената ви е привличала, само че може да е било единствено въодушевление, занимание.

3. Предишният ви живот е бил обвързван с обществени изявления или присъединяване във военни дейности. Това е специалността на публицист, оратор или сте заемали военни постове. Възможно е да сте били привлечени от всичко магическо, да сте се стремили към езотеричните познания.

4. В предишния живот вашата задача и смисъл на живота са били проучването на точните науки. Висок разсъдък в комбиниране с отличната вътрешен глас са ви подсигурили триумф в региона на науката или изобретенията. Възможно е да сте били някой от огромните учени (ако в настоящия си живот също имате увлечение към науката). Но не сте могли в никакъв случай да се научите по какъв начин да вършиме пари - това е задачата на настоящето ви преобразяване.

5. Вашата активност в предходното преобразяване е била тясно обвързвана със закона, да вземем за пример юрист. Защитавали сте правата и ползите на хората в съда. Но също по този начин може да сте били търговци и то много проспериращи.

6. В някой от предишните си животи сте посветили по-голямата част от времето си на духовно развиване и в работа на хората, занимавайки се с щедрост и безкористно помагайки на нуждаещите се. Възможно е да сте били църковен чиновник, духовник или даже доктор. Получавали сте положителни пари, множеството от които са отивали за дарения.

7. В минал живот сте били измежду цифрата на учените, пристрастеността към науката ви е била безгранична. Едва ли сте имали семейство, тъй като сте посвещавали цялото си време на интелектуалното развиване и изобретенията. Много сте обичали първокласния живот в това време и сте се стремили към него по всевъзможен вероятен метод.

8. Показва, че в предишния си живот сте били захласнати от кариерата си. Били сте подготвени да постигнете задачите си с всевъзможни, даже противозаконни и аморални средства. Следователно в настоящето олицетворение ще би трябвало да се отработят доста кармични задължения.

9. Най-вероятно в минал живот сте били жена, близка до мощните на деня. Възможно е да сте се занимавали с изкуство, творчество или като моделиер, фешън дизайнер. Обичали сте хубостта във всичките ѝ проявления, изпитвали сте блян да усъвършенствате и украсявате всичко в близост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР