Най-крехката участничка отпадна на крачка от финала, за малко да

...
Най-крехката участничка отпадна на крачка от финала, за малко да
Коментари Харесай

Милена от Игри на волята отпадна след инфарктен финал

Най-крехката участничка отпадна на крачка от финала, за малко да победи каления в борби Стоян
Милена от Игри на волята и Симеон от Приключенците се изправиха на арената в инфарктен капитански дуел. Който се оказа илиминационен.

И макар, че Симеон си обезпечи преднина в играта на баланс, реденето на пъзела му лиши много време. Милена съумя да го настигне и за малко да го в профил – секунди не й доближиха да победи в рисковото съревнование.

Все отново спечелилият призна, че съперничката му е мощна и жена, против, която му е било чест да се изправи. За което й благодари на разлъка, предават от Vbox 7.

Известен факт е, че Миленка стана фаворитка и на феновете и на участниците в шоуто. Отпадането й от арената накара Андрей да я назова: „ Една от най-достойните! ”

Валентин, който също напусна реалити формата преди дни е безапелационен: Тя е най-комплексна измежду дамите, доминираше над тях, а и с мъжете се справяше физически. Накрая даже и пъзели редеше. ”

Морунов също се натъжи за капитанката си. Той си напомни по какъв начин Милена желала да накара татко си да е горделив с нея и сподели, че освен баща й, само че всички се гордеят. „ Ти потвърди и сподели, че си един същински човек преди всичко“, написа той.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР