„Най-красивото момиче в света“ призна, че е била подложена на

„Най-красивото момиче в света“ призна, че е била подложена на ...

Най-красивото момиче в света разкри мрачна тайна СНИМКИ


„Най-красивото момиче в света“ призна, че е била подложена на тормоз заради външния си вид. Яел Шелбия, израелският модел и актриса, наскоро оглави списъка на „100-те най-красиви лица на годината“ на TC Candler.

„Бях много изненадана, дори не знаех, че участвам в това състезание“, казва 19-годишната моделка. „Това е много вълнуващо и ласкателно. Не знам защо ме избраха, мисля, че красотата е индивидуална и всички жени са красиви.“

Запитана какво е усещането да върху нея да е поставен етикетът „най-красивото момиче“ Яел, която участва в рекламните кампании на брандовете на Ким Кардашиян и Кайли Дженър, признава: „Много е вълнуващо“.

 

„Миналата година беше много предизвикателна за всички нас“.

Както може да се очаква Яел е залята от романтични предложения, особено след като оглави класацията. Но не всички реакции са били положителни.

„Получих голяма подкрепа и любов, но и съобщения, които трябва да призная, че не бяха от най-хубавите. Те казваха обикновените неща, които хейтърите казват“.Момичето вече има 1,2 милиона последователи в Instagram.

„Мисля, че това, което прави човека красив, е да бъде мил, скромен и най-вече – позитивен“.

Яел, която се появи заедно с футболната легенда Лионел Меси в кампании за FINNEY mobile, също потвърди, че се среща с 36-годишния Брандън Корф, внук на милиардера Самнър Редстоун.

„Заедно сме от една година“, казва тя.Съобщава се, че Брандън бил депортиран от Израел през юни миналата година за нарушаване на правилата за карантина на коронавируса в страната.

Яел обича да пътува и се надява да може да лети, веднага щом ограниченията й позволят.

Източник: blitz.bg