„Най-красивото момиче в света“ призна, че е била подложена на

...
„Най-красивото момиче в света“ призна, че е била подложена на
Коментари Харесай

Най-красивото момиче в света разкри мрачна тайна СНИМКИ

„ Най-красивото момиче в света “ призна, че е била подложена на тормоз поради външния си тип. Яел Шелбия, израелският модел и актриса, неотдавна оглави листата на „ 100-те най-красиви лица на годината “ на TC Candler.

„ Бях доста сюрпризирана, даже не знаех, че вземам участие в това съревнование “, споделя 19-годишната моделка. „ Това е доста вълнуващо и ласкателно. Не знам за какво ме избраха, мисля, че хубостта е самостоятелна и всички дами са красиви. “

Запитана какво е чувството да върху нея да е подложен етикетът „ най-красивото момиче “ Яел, която взе участие в рекламните акции на марките на Ким Кардашиян и Кайли Дженър, признава: „ Много е вълнуващо “.


„ Миналата година беше доста предизвикателна за всички нас “.

Както може да се чака Яел е залята от сантиментални оферти, изключително откакто оглави класацията. Но не всички реакции са били позитивни.

„ Получих огромна поддръжка и обич, само че и известия, които би трябвало да призная, че не бяха от най-хубавите. Те споделяха елементарните неща, които злобарите споделят “.



Момичето към този момент има 1,2 милиона почитатели в Instagram.

„ Мисля, че това, което прави индивида хубав, е да бъде благ, непретенциозен и най-много – положителен “.

Яел, която се появи дружно с футболната легенда Лионел Меси в акции за FINNEY mobile, също удостовери, че се среща с 36-годишния Брандън Корф, внук на милиардера Самнър Редстоун.

„ Заедно сме от една година “, споделя тя.



Съобщава се, че Брандън бил депортиран от Израел през юни предходната година за нарушение на разпоредбите за карантина на ковид в страната.

Яел обича да пътува и се надява да може да лети, незабавно щом рестриктивните мерки й разрешат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР