Най-красивият мъж за 2018 г., блян на безчет жени, иска

...
Най-красивият мъж за 2018 г., блян на безчет жени, иска
Коментари Харесай

„Аквамен” Джейсън Момоа: Ако се подстрижа, жена ми ще ме напусне

Най-красивият мъж за 2018 година, идеал на безброй дами, желае да го запомнят като изумителен брачен партньор и добър татко

Боксофисите по света шокираха със смазващата победа на „ Аквамен “ – първия солов филм за неособено известния супергерой на DC Comics. Наричат Джейсън Момоа „ новия Посейдон ”, преди той беше хал Дрого в „ Игра на тронове ”, Конан Варварина… Изиграл е не един враждебен воин, само че споделя, че сантименталните персонажи са му по-близки. А по отношение на опасността на брачната половинка му, че ще го напусне, в случай че се подстриже, дългокъдрият хубавец има контракт за още филми с Аквамен и очевидно не желае да носи перуки…
 Хал Дрого в „ Игра на тронове ”  В „ Аквамен ” Никол Кидман е неговата майка, а Амбър Хърд – спътницата му.  Приятелите Джейсън Момоа и Лени Кравиц демонстрират пръстените си в инстаграм.  Конан Варварина  От избавител на плажа до владетел на океана  Джейсън се появи за първи път с цялото си семейство и с майка си в Лос Анджелис.  40-01_new  40-0
„ Вярата на околните прави от нас крале ”

В света на почитателите на комиксите Артър Къри/Аквамен дълго време е считан за комичен и незаслужаващ внимание – подиграват се на зеленото му трико и неговата прекомерна обич към морските твари. Момоа получава за първи път ролята му, когато попада на кастинг при Зак Снайдър, търсещ нови артисти за функциите на Флаш, Жената знамение и Батман: „ И аз – наполовин индианец и наполовин хаваец, трябваше да бъда бялото момче Батман… Бях един подобен подигравателен и напълно не храбър, просто ужасен… ” Тогава режисьорът вижда нещо в него и му предлага ролята на Аквамен. Това става през 2016 и 2017 година във филмите „ Батман против Супермен “ и „ Лигата на справедливостта “. И не щеш ли през 2018 година в първия солов филм за морския гражданин Джейсън получава опцията да го трансформира в същински, жизнерадостен супергерой.
Както самичък споделя, първоначално бил покъртен от ролята, само че се ентусиазирал, когато вникнал в своя персонаж – той се пробва да избави хората със силата си, само че не всеки път му се получава. Късно схваща за същинския си генезис, на земята не е известен, в подводния свят също не му се радват – въобще е отшелник.
Но обичаните му същества му оказват помощ да стане подобен, какъвто от дълго време му е предначертано – крал. „ Именно нашето обграждане и вярата на околните ни вършат от нас крале, и аз прелестно разбирам това с помощта на жена си и на децата си ”.
Когато за първи път облякъл впечатляващия златист костюм, в гардеробната нямало огледало, само че с възторга си режисьорът Джеймс Уан му замязял на дете, получило дълго чакания подарък. След това позвънил по Face Time на децата си Накоа и Лола и като видял по какъв начин ококорили очи от учудване, почувствал безспорното благополучие.

В Лос Анджелис порази с танц на маорите

Когато „ Аквамен ” е показан за първи път в няколко огромни града, на всички места актьорите се радват на голямо внимание – с изключение на към Момоа, обективите са ориентирани към Никол Кидман (в ролята на майка му Атлана), Амбър Хърд (спътницата му Мера), Долф Лундгрен, Уилям Дефо, Патрик Уилсън…
В Лос Анджелис обаче Джейсън в действителност прави ненадейно шоу. Първо, той довежда цялото си семейство и майка си Кони, и второ – отпред с него артисти, участници от снимачния екип и даже синът му Накоа извършват на аления килим танца хака, един от най-характерните типове музикално изкуство на маорите. Явно всички „ танцьори ” са се подготвили, защото изобразяват и гримасите, които са значима част от ритуала. За присъстващите обаче представлението е в действителност ненадейно, а пък Джейсън по този начин се увлича, че счупва реквизитния си тризъбец.

Момоа, който е висок 1,93 м, печели ролята си в „ Игра на тронове ” тъкмо с осъществяване на хака при прослушването. В изявление той си спомня: „ Когато пред вас стои голям хаваец, който реве в камерата с всички сили, показвайки по какъв начин е подготвен да изнасилва, граби и убива всички наред, несъмнено, ще се изплашите не по-малко от режисьорите на кастинга ”.
Актьорът е от Полинезийските острови и добре познава техния фолклор и митология. Но по думите му в „ Аквамен ” той играе не някакво условно провидение, а един тип актуален Посейдон, също така е първият супергерой със разбъркан генезис. Затова се усеща горделив да изиграе сходен персонаж и се надява, когато през днешния ден някое дете от Фиджи или Таити гледа кино лентата, да си намерения: „ Уау, и ние си имаме страхотни хавайски момчета! ”

Фотомодел и „ избавител на плажа ”

Роден е в Хонолулу на 1 август 1979 година в многонационално семейство: татко му е хаваец, а майка му – германка с ирландски и индиански генезис, която след раздялата им е принудена да отглежда сама сина си, заминавайки за Айова. През 1998 година Джейсън взема решение да се върне на Хаваите и там го вижда известният дизайнер Такео Кикучи. Високият и хубав младеж бързо покорява подиума и даже печели състезанието „ Модел на годината на Хаваите “ през 1999 година
Актьорската му кариера започва същата година с ролята на Джейсън Йоан в суперпопулярния тв сериал „ Спасители на плажа ”. (Тогава шоуто даже попада в Книгата на Гинес като най-гледаното.) През 2004 година излиза и едноименният пълнометражен филм, който прави Джейсън още по-популярен. Известността му през годината доближава пика си като Ронан Декс в научно-фантастичния сериал „ Старгейт Атлантис ”.
През 2010 година Момоа дефинитивно се утвърждава като международна звезда с ролята на хал Дрого в хитовия „ Игра на тронове ”, идващите две години играе съотетно в римейка на „ Конан Варварина ” и в „ Куршум в главата ”, където си партнира със Силвестър Сталоун.

Тайната на фамилното благополучие

Джейсън към този момент 13-а година е с Лиза Бонет (51), някогашна брачна половинка на Лени Кравиц и майка на модела, певица и актриса Зоуи Кравиц. Разказва, че за първи път вижда жена си в шоуто на Бил Козби, когато е на 8, а тя – на 20. Гледал я и си мислел: „ Ще те преследвам през целия си живот и рано или късно ти ще бъдеш моя! ” За първи път се срещат през 2005 година в нюйоркски джаз клуб и се притеглят от пръв взор.
Н
овината за сватбата им през ноември м.г. изненада всички, защото се смяташе, че са сключили брак още през 2007 година, а имат и две общи деца – Лола (11) и Накоа-Уолф (10). Момоа постоянно я наричаше своя „ брачна половинка “, което предизвика мнозина да мислят, че към този момент са си споделили заветното „ да “. Във всички изявленията двамата подчертаваха, че тайната на щастливия им фамилен живот е обичайното систематизиране на функциите: Джейсън е главата на фамилията, а Лиза – неговото сърце и пазителка на домашното огнище. Двамата желали да запазят в загадка сватбата си, защото тя била просто мотив за следващ път да съберат околните и да показват любовта си.

Кравиц и Лиза са разведени от далечната 1993 година, само че двамата и Джейсън през днешния ден са положителни другари. През декември м.г. в профила си в Instagram Момоа показа фотография с Лени, на която демонстрират идентичните си пръстени: „ Обожавам да откривам нови надарени хора в мрежата. Така се снабдих с този пръстен. Направих подарък на Лени, като му купих същия “, написа той.

Любопитно

Джейсън има тапия на биолог от Университета в Колорадо, доста е пътешествал, учил е изобразяване. Белегът на лявата му буза е резултат от случай в холивудското Bird Cafe през ноември 2008 година, когато разрушават главата му с половинлитрова халба и има 140 шева по лицето. Той е огромен фен на бирата и поради ролята на хал Дрого качвал килограми посредством „ диета ” с пица и питие „ Гинес ”.
Важно място в живота му заема будизмът, постоянно посещава тибетските храмове и се занимава с духовна процедура. Той не употребява телевизия, мобилни връзки и интернет, а вместо това посвещава времето си на фамилията и четенето на книги.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР