Най-красивата синоптичка на родния ефир снощи участва в куизиното шоу

...
Най-красивата синоптичка на родния ефир снощи участва в куизиното шоу
Коментари Харесай

Натали Трифонова втрещи в „Кой са знае” с просташко и невъзпитано държание

Най-красивата синоптичка на родния ефир нощес взе участие в куизиното шоу „ Кой да знае ” в тима на артиста Христо Пъдев.В последно време русата хала постоянно е подложена на критика за мини тоалетите, с които застава пред картата на времето.

Самият Сашо Кадиев я показа като  дамата с най-дълги крайници, в целя роден ефир, само че тя незабавно му се озъби, че в действителност има безкрайни крайници, само че от продукцията са ги скрили.

Публиката бе сюрпризирана неприятно, само че не от фигурата на Натали. А от грубото й поведение със съотборника си. Чаровната русокоска бе някак превъзбудена и дали тъй като бе обезпокоена да не се изложи, или всекидневно по този начин се държи пред обектива на камерата, само че не направи добро  усещане.

Всички чакаха от нея да е по-мила и сговорчива и нежна. А тя не спря да прекъсва Пъдев, който остана безгласен на няколко пъти и не можа да каже какво мисли. Трифонова не спря да го отвърна като на няколко пъти в ефир се обърна към артиста с „ бе ”.

Публиката обаче не й елементарни изцепките и я попари с мнения: „ Не съм очаквал от тази красавица да има такова брутално и  невъзпитано държание. А това просташко  послание на „ бе ” ми пристигна допълнително! ”, написа засегнат от хубавицата фен.

Автор:vihrogon.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР