Най-красивата и престижна сграда в Ибиса - дворецът Бардаджи се

...
Най-красивата и престижна сграда в Ибиса - дворецът Бардаджи се
Коментари Харесай

Вече може да си купите перлата на Ибиса в биткойни

Най-красивата и влиятелна постройка в Ибиса - дворецът Бардаджи се продава в bitcoin. Историческата сграда, която е измежду най-популярните забележителности на острова, е оценена на 1850 биткойна. Сумата се равнява на 14.5 млн. $ по сегашния курс на виртуалната валута.

Построен през 1740 година, дворецът Бардаджи е ситуиран в най-високата точка на остарелия град на острова и дава невероятна панорама. Може да й се насладите от голямата тераса на покрива с повърхност от 240 кв. м, от която да наблюдавате остарелия град, пристанището, морето и покрайнините на Ибиса.

Постройката е с повърхност от 921 кв. м и разполага със 7 спални, 6 бани, огромна всекидневна с приемна и киносалон. 4 от спалните са на първия етаж, а всяка е със независима съблекалня и баня.

На горния етаж има тераса на покрива с барбекю, открита кухня, плувен басейн и доста място за отдих и слънчеви бани. Гледките са зашеметяващи, изключително през нощта.

Има и независим апартамент със спалня, баня, всекидневна и кухня, както и място за настаняване на личния състав. Имотът разполага и със затворен гараж с място за 2 автомобила.

В красивата постройка са направени многочислени усъвършенствания през годините, като са употребявани най-качествените материали, само че първичният й външен тип е непокътнат.

Дворецът е заобиколен от очарователни средновековни здания, а мястото, където се намира - Dalt Vila, е оповестено за част международното културно завещание на ЮНЕСКО през 1999 година

 Първият търг в света, на който ще се заплаща с Bitcoin
Първият търг в света, на който ще се заплаща с Bitcoin

Вече може да си купите и творби на изкуството с криптовалутата

Собственикът е богата немска дама, която също има бутиков хотел и два плажни бара. Жената взема решение да одобри заплащане в bitcoin, уверена, че криптовалутата ще има огромен триумф в бъдеще.

Но дворецът Бардаджи няма да бъде първият огромен парцел, който се продава посредством тази платежна система. В света към този момент има няколко огромни здания, продадени в покупко-продажби с Bitcoin, а даже и в Испания има недвижими парцели, за които се одобряват такива заплащания.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР