Най-коментираната риалити звезда в момента – Виктория Капитонова, в буквалния

...
Най-коментираната риалити звезда в момента – Виктория Капитонова, в буквалния
Коментари Харесай

Отрязали Виктория Капитонова за модел - била дебела

Най-коментираната риалити звезда сега – Виктория Капитонова, в дословния смисъл на думата е изгладувала своята известност. Амбициозната рускиня е съумяла да стопи най-малко 10 кг, преди да тръгне да става звезда. Това се случило още когато била тийнейджърка, живеела в общежитие, чудела се по какъв начин да свърже двата края, само че имала огромни фантазии.

Когато пристигнала в България, Виктория Капитонова била едвам на 16 години. Завършила гимназия в родната си Русия с година по-рано от връстниците си и сервирала на своите родители, че желае да се реалокира в Америка. Хората не можели да си разрешат да финансират сходна случка, само че вместо да отрежат щерка си, й предложили компромисен вид – да учи бизнес администрация в Американския университет в Благоевград.

Дотогава не били стъпвали в България, само че избрали страната ни, тъй като им е надалеч по-близка, а и по-евтина от Съединени американски щати. Така бъдещата риалити звезда пристигнала у нас и заживяла в общежитие в Благоевград. България толкоз доста й харесала, че не запомнила концепциите си за живот в Америка.

Идеята на Вики била да се опитва на стилния подиум у нас. По това време обаче тя била много по-пухкава от в този момент. Тежала към 60 кг. При нейната височина от 174 сантиметра това е идеално тегло, само че не и за манекенка. От стилните организации, в които кандидатствала, й споделили, че би трябвало да отслабне.

„ Наложи се да стартира си сготвям сама, с цел да се храня диетично ”, спомня си през днешния ден Виктория. Проблемът била, че в общежитието нямала кухня. Разполагала единствено с мултикукър, с който не можела да си подготвя всичко, от което има потребност. Ето за какво почнала да си купува уреди за готвене.

Първо  се сдобила с фурна и котлони, като последователно натрупала цялостен склад с миксери, ножове, кухненски роботи, машинки за паста и всичко останало, което професионалните готвачи употребяват. Благодарение на домашно приготвената храна съумяла да смъкна цели 10 кг и най-сетне станела фотомодел. Това били първите й опити пред камера.

Във виртуалното пространство до през днешния ден могат да се намерят фотоси от фотосесиите на Виктория от оня интервал. При 174 сантиметра височина рускинята е тежала едвам 50 кг. Мерките й са били 86-60-89. Капитонова съумява да поддържа тази форма и до през днешния ден. Тя готви все по-рядко, натъртва на салатите и по този метод се пази от непотребните килограми. „ Мога да сготвям, само че ме мързи. Предпочитам да си лежа на дивана ”, не си криви душата рускинята.

Тя по този начин и не съумява да пробие като модел, само че сполучливо овладява модерната специалност на инфлуенсърите. Започва да я практикува, когато приключва университета, мести се от Благоевград в София, само че се оказва, че не може да стартира никаква работа. За да подписа трудов контракт, й би трябвало особено позволение, с каквото не разполага. За да се измъкне от сложната обстановка, амбициозната рускиня стартира да развива собствен канал в ютуб. След това се настанява в обществените мрежи, а след присъединяване й в 4 тв риалитита, надали е останал човек в страната ни, който не е чувал за нея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР