Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ

...
Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ
Коментари Харесай

Сачева: ГЕРБ обявява имената в листите до 2 март, ще заложи на млади, знаещи и можещи

Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни, разгласи в неделя общественият министър и регионален координатор на ГЕРБ за Добрич Деница Сачева. Тя уточни, че за нейния регион ще заложи на млади и знаещи хора.

“Това, от което имаме потребност е да имаме знаещи и можещи хора, които да могат да влязат незабавно в час и да стартират да оферират решения на проблемите. Лично аз съм се ръководела от това да са хора, които не са опетнени и за които не може да има подозрения за тяхната почтеност”, разгласи Сачева. В листата в Добрич имало лекари, ИТ експерти, адвокати и други Само един от листата за града е и сега народен представител, уточни още тя.

Профилът на “младите, знаещи” и “можещите” е издирван освен за правенето на листата в област Добрич, само че и за цялата страна . Сачева посочи, че регионалните координатори са получили ясни инструкции да търсят “хора, които могат и ще дават бързи решения”.

Министърът акцентира, че реденето на листи не се случва еднолично, а е екипна активност в ГЕРБ и мнението на регионалните координатори и на Изпълнителното бюро има значение.

" Лицата, които ще бъдат в листите, ще бъдат задоволително ясна поръчка за това каква смяна сме подготвени да наложим ", безапелационна беше тя и удостовери, че упованието е водачът на ГЕРБ Бойко Борисов да води листа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР