Най-късният срок, в който може да се завърти парламентарната рулетка

...
Най-късният срок, в който може да се завърти парламентарната рулетка
Коментари Харесай

Костадинов в ролята на ясновидец: Както падна правителството на Петков, така ще падне и това между ГЕРБ и ПП

Най-късният период, в който може да се завърти парламентарната рулетка с мандатите, е почти 6 седмици. Това съответствува с времето за приемане на държавния Бюджет.

Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на излизане от консултациите при президента Румен Радев.

Правителство, основано сред първите две партии, ще е безусловно несигурно. Както падна държавното управление на Кирил Петков, по този начин ще падне и това, добави Костадинов. Той означи, че с президента не са коментирали дали би трябвало да бави връчването на първия мандат, само че уточни, че от “Възраждане ” са показали, че това е решение напълно на президента. “Дали ще го бави, дали няма да го бави, Бюджетът ще бъде признат, стига да има политическа воля за това ".

Според него има предполагаем късмет за сформиране на държавно управление и за първият и за вторият мандат.

“Правителство, основано сред първите две партии, ще е безусловно несигурно. Както падна държавното управление на Кирил Петков, по този начин ще падне и това, добави Костадинов.

Лидерът на “Възраждане ” сподели, че са подготвени да беседват с всеки, само че посочи, че нещата, които са приоритет за партията не срещат поддръжка от останалите партии в 49-ото Народно заседание. “Ние можем да беседваме, и ще кажем нашите условия, ние не даваме безусловна поддръжка ”, посочи Костадинов.

Той изясни, че двете обединения, които са на първо и второ място, желаят да се одобряват закони за присъединение на България към Еврозоната, което съгласно Костадинов е “скрит пълзящ държавен прелом. Тези хора не почитат волята на 604 000 български гласоподаватели ”, безапелационен бе водачът на “Възраждане ”.

Данъци не би трябвало да се подвигат, само че би трябвало да се уреждат непотребни разходи, да се намерения за раздутата администрация в България и да не се робува на 3% недостиг, който е обвързван с Еврозоната; би трябвало да се търси оптимално уравновесен Бюджет, добави Костадинов.

Ако получат трети мандат, от партията са подготвени със състав на държавно управление./БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР