Най-желаният ерген у нас най-после призна, че има жена до

...
Най-желаният ерген у нас най-после призна, че има жена до
Коментари Харесай

Ергенът си призна, че си има гадже

Най-желаният ерген у нас най-сетне призна, че има жена до себе си, с която се срещнал преди началото на фотосите на предаването. Ергенът Виктор Стоянов разкри, че е доста влюбен в изгората си - блокърката Мария Тарашманова, която е на 25 години. Тя обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви фрагменти от прекарванията си в обществената мрежа. Неотдавна с Виктор са били дружно в Нидерландия, постоянно обикалят и из България в обща компания.

" Държа обаче да отбележа, че искрата посред ни прехвръкна по-късно, когато се върнах в България. Преди да се насочва на приключението, впускайки се в търсенето на любовта, сред нас нямаше нищо, в противоположен случай даже не бих тръгнал. Връзката ни стартира последователно, на по-късен стадий, откакто разбрахме, че сме привлечени един от различен и имахме времето и опцията да се опознаем ", признава той в изявление за Dir.bg.



" По принцип нямам навика да подобавам към близките с съмнение и съмнение, тъй като не съм учтив по този метод. Отношението ми към другите е такова, каквото бих желал да получавам от тях. Ето за какво съм податлив да дам късмет на всеки, знаейки, че с времето желанията му сами ще проличат. Така сторих и в този съответен случай. И не скърбя, че го направих, тъй като както и аз самият се убедих, известността ми не е бил факторът, привлякъл я към мен. Дори в противен случай, сигурен съм, че в случай че сега не бях разпознаваемо лице, тя щеше да бъде още по-щастлива ", разсъждава още Ергенът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР