Най-известното българско трио – Емили Тротинетката-Тихомир и Елизабет, които живяха

...
Най-известното българско трио – Емили Тротинетката-Тихомир и Елизабет, които живяха
Коментари Харесай

Подробности за скандала между Емили Тротинетката, Тихомир и Елизабет

Най-известното българско трио – Емили Тротинетката-Тихомир и Елизабет, които живяха дружно като семейство, се разделиха с всеизвестен скандал. Това стана ясно от лайфа им през Star reporters. Разправията е била много огромна и част от нея ще стане обществено притежание този уикенд в „ Съдебен спор “.

Тихомир твърди, че до момента в който Емили Тротинетката била в пандиза, Елизабет се влюбила в него и го желала единствено за него, а той не бил подготвен да живее по този метод. Обичал и Емили.

„ На Емили по принцип не обръщам никакво внимание. Прегръщал съм я за лека нощ. И това е. Не съм имал с нея полови връзки от година. За разлика от Елизабет, на която отделях 95 % от времето си “, разгласи Тихомир, след което добави, че към този момент нямал усеща към Емили.

„ Аз съм и лесбийка “, разгласи от своя страна Емили, която се е родила като Даниел и до ден сегашен е запазила мъжките си полови белези.

Елизабет постоянно пушела трева, завързала връзка с дилъра си. Емили твърди, че въпросният мъж я пребил. Ударил и Тихомир. По думите му без очевидна причина. Просто бил захласнат от Елизабет.

„ Когато се запознахме с Елизабет бяхме доста влюбени, обичахме се ужасно доста. Наистина я обичах същински, и тя ме обикна същински. Тихомир я предложения при нас и станахме триада. 3-4 месеца бяхме доста щастливи, до момента в който влязох в ареста. Докато бях там тя се промени и вманиачи по Тихомир “, твърди Емили.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР