Най-известният затворник във Великобритания Чарлз Бронсън живее на нерви“ след

...
Най-известният затворник във Великобритания Чарлз Бронсън живее на нерви“ след
Коментари Харесай

Чарлз Бронсън „живее на нерви“ след „нападението“ в затвора, тъй като бившата му съпруга дава новини за романтиката

Най-известният пандизчия във Англия Чарлз Бронсън „ живее на нерви “ след „ бюст с палач “ в неговия затвор от категория А, разкри някогашната му брачна половинка - и призна, че връзката им е блъснала лепкаво леке.

Твърди се, че скандалният пандизчия е блъснал четири пъти килъра Робърт Доналдсън, откакто наказаният палач се е опитал да го нападне в HMP Woodhill в Милтън Кейнс, Бъкингамшир преди седмица.

Бившата брачна половинка на Бронсън, Ирен Дънроу, сподели, че е била „ смутена “ да чуе за последния му случай с принуждение. Ирен, която споделя наследник с дългогодишния пандизчия, споделя, че Бронсън „ живее на нерви, чакайки идващото нещо да се случи “. Тя добави, че той постоянно се е държал „ надалеч “ от Доналдсън.

След разбиването източник от пандиза разкри, че привилегиите на Бронсън са били отстранени и управляващите не престават да проверяват случая.

Айрийн, 71, и Бронсън, 70, се развеждат през 1976 година, само че поддържат връзка - и се срещнаха за първи път от 50 години предходната година....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР