Най-известният затворник“ на Великобритания Чарлз Бронсън е прекарал повече от

...
Най-известният затворник“ на Великобритания Чарлз Бронсън е прекарал повече от
Коментари Харесай

Първоначалното престъпление на Чарлз Бронсън, което доведе до доживотен затвор за „най-известния затворник“ на Великобритания

„ Най-известният пандизчия “ на Англия Чарлз Бронсън е прекарал повече от 50 години зад решетките за закононарушенията си.

Насилственият нарушител, 71, който промени името си на Чарлз Салвадор, е затворен в пандиза от категория А HMP Woodhill, в покрайнините на Милтън Кейнс, Бъкингамшър, дружно с някои от най-опасните изостанали в страната - в това число килъра Робърт Доналдсън.

Съобщава се, че в понеделник двамата пандизчии са взели участие в удар с пестник, защото Бронсън е блъснал килъра Доналдсън, когато се е опитал да го нападне в крилото на пандиза. Аварията може да повлияе на молбата на Бронсън за условно освобождение.

Тук Mirror преглежда първичното закононарушение, което сложи Бронсън зад решетките, и идващите закононарушения, които прибавиха безчет години към присъдата му.

На 13-годишна възраст Бронсън се причислява към тайфа обирджии и се озовава в център за задържане на малолетни, откакто е заловен в кражба, и оттова нещата потеглят на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР