Най-известният сексолог в YouTube Дмитрий Гухман реши да помогне на

...
Най-известният сексолог в YouTube Дмитрий Гухман реши да помогне на
Коментари Харесай

Сексолог разкри критериите, по които мъжете оценяват жените на първа среща

Най-известният сексолог в YouTube Дмитрий Гухман реши да помогне на девойките да се приготвят за първа среща.
Психологът-сексолог Дмитрий Гухман е прочут със своите забавни видеоклипове в Youtube, отдадени на проблемите във взаимоотношенията сред дамите и мъжете. Освен че учи нежните половинки да работят върху самочувствието си и да обичат себе си, Дмитрий дава на практика образци по какъв начин да стартираме здрава, надеждна и щастлива връзка с тъкмо този мъж, чието сърце желаеме да пленим. В изявление за WDAY Дмитрий Гухман разкрива по какви критерии в действителност мъжете правят оценка една жена по време на първа среща. Ето 5 съвета, които несъмнено ще ви подскажат по какъв начин да извършите ужасно усещане.

1. Външен тип
Ако нещо от външния тип на една жена припомня на мъжа за някого от неговото семейство, това е позитивен сигнал. В подобен случай той може да си намерения: " Тази жена е като от " моя жанр ". Когато мъжът забележи на лицето на дамата черти, които наподобяват тези на някого от неговия жанр, подсъзнателно я възприема като " своя ". Познатите физически белези го притеглят към нея. Затова е значимо да не пренебрегвате естествения си сексапил и да не залитате много-много по козметичните корекции, в случай че той към този момент е бил притеглен от вашето естествено лъчение.

2. Здраве
За мъжете е доста значимо да усещат на подсъзнателно равнище, че дамата няма здравословни проблеми и неприятни привички. Няма потребност да изливате една трета от парфюма върху себе си, задоволително е леко да впръснете зад ушите и на китките си! Мъжете харесват естествения мирис на дамата. Чрез парфюма той няма да ви усети. Устната хигиена, несъмнено, също е от голяма важност. Пълноценният сън, здравословната храна – всичко това въздейства на чара и излъчването на една жена и я трансформира в магнит за всеки мъж.

3. Небрежно-елегантен жанр
Не се престаравайте с облеклото си на първа среща. Прекалено разголеният или пък прекомерно формалният жанр могат да изплашен и даже отхвърлен един мъж. За да изпита привличане към вашата персона, би трябвало да заложите на лекия, небрежежно-елегантен, само че никога настойчив жанр. Избягвайте провокативния жанр, разголващ избрани елементи от тялото. Тежките бижута, мощният грим също не са добра концепция.

4. Статусът на дамата
Мъжете в действителност гледат икономическия статус на една жена. Ако имате опция да вземете със себе си на срещата красива маркова чанта, безценен телефон, а за какво не и да дойдете с колата си, безусловно го направете. В главата на мъжа незабавно изникват мисли: " дава всичко най-хубаво, значи тя може да се грижи за себе си ".

5. Енергията на женствеността
Всеки мъж усеща енергийното равнище на една жена и дали тя е в несъгласие със себе си. Енергията са вашите мисли, които основават избрани чувства в тялото и възприятията. Начинът, по който се чувствате, е методът, по който действате, методът, по който живеете! Трябва да ухаете на женственост, на уверена жена. Преодолявайте ограничаващите ви и отрицателни мисли, преборете се с психическите и физически блокажи, освободете се от всевъзможни комплекси за себе си. Отидете на срещата, вярвайки в своята уникалност, неповторимост и хубост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР