Най-известният рапър у нас, който се впусна и в политиката

...
Най-известният рапър у нас, който се впусна и в политиката
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Над 1300 човека са с мен в мисията за помощ на деца от домове! Тяхната съдба стои над политическите разправии

Най-известният рапър у нас, който се впусна и в политиката - Христо Петров, по прочут като Ицо Хазарта, сподели, че за него има идея, която няма да съобщи. Тя в действителност си заслужава, тъй като е обвързвана с деца. С деца от домове, на които Ицо оказва помощ към този момент отдавна и е трансформирал този акт в своя задача.

ЕТО КАКВО НАПИСА ХАЗАРТА ЧАСОВЕ ПРЕДИ 48-ИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА БЪДЕ ОТКРИТ:

Бих желал да изкажа своята голяма признателност към всеки един от тези над хиляда и триста индивида, които ме потърсиха с оферти за помощ за децата в домовете. Не съм очаквал, че активността ми ще откри такава голяма поддръжка - безусловно не сколасвам да отговоря на всеки, който ми е писал. Ако даже и единствено половината от тази помощ стане факт - ориста на тези деца би била много друга. Съвсем скоро ще ви опиша по какъв начин дружно можем да създадем това.

Утре стартира работа новият парламент. Вярвам, че ориста на децата стои доста над всевъзможни политически разправии. Някои от проблемите им могат да бъдат решени още в границите на идващите седмици и месеци. Знам, че е допустимо и изпълнимо макар несъгласията по други тематики. Ще се веселя да видя същата настройка във всеки един от тези, определени от на следващия ден да бъдат част от новото Народно заседание.

Още един път - благодаря за поддръжката!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР