Най-известният фалшивец в родната музика - Джорджано, се завърна триумфално.

...
Най-известният фалшивец в родната музика - Джорджано, се завърна триумфално.
Коментари Харесай

Карикатурата Джорджано се завърна и стана хит в цял свят

 Най-известният фалшивец в родната музика - Джорджано, се завърна триумфално. Мощно осъществяване в присъщия му аутистично-фъфлещ жанр на най-известната коледна ария в англоезичния свят " Джингъл белс " завладя обществените мрежи освен в България, а по целия свят и единствено за няколко часа натрупа стотици мнения и хиляди споделяния.

Крайно немелодичният Мирослав Стоянов попадна, неизвестно по какъв начин, в една от най-големите групи във фейсбук за " млади гении " - " Пош мюзик ", където очевидно админите са решили да си създадат подбив с почитателите и да ги предизвикат с ужасния тон от гърлото на нашенеца. Приказката, че " слон му е стъпил върху ушите " е изцяло годна за Мирослав Стоянов, както е същинското име на заралията, станал прочут преди години с присъединяване си в риалити шоуто " ВИП Брадър " и последвалия шлагер " Отиваме на кОпон ".

Сега 33-годишният псевдопевец е шлагер освен в родните чалготеки, а хора от Перу до Япония слушат в " унес " новото му осъществяване - без нито една вярна нота. " Този е талантлив. На какъв език е това ", " Дайте му Нобелова премия ", " Това е шедьовър ", са единствено част от мненията на новите му почитатели, с помощта на популяризирането му във фейсбук, написа Лупа. Най-много поддръжници той има измежду американци и британци, които настояват, че си го пускат за утеха даже на работните места и откровено се забавляват с тоталното му неумение да улучи тоновете на другояче обикновената детска песничка. 

Джорджано се бе отказал от музикалното занятие и години наред държа " феновете " си в незнание какво се случва с него. Явно той единствено се е засилвал за следващия си скок, този път към международна популярност. Вижте сами какво е сътворил той като привет за идните празници:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР