Най-известната плеймейтка у нас сподели в социалните мрежи снимка на

...
Най-известната плеймейтка у нас сподели в социалните мрежи снимка на
Коментари Харесай

Николета направи Никол на Барби за рождения ден

Най-известната плеймейтка у нас показа в обществените мрежи фотография на щерка си Никол, която навърши 9 годинки. От фрагментите се вижда, че наследницата на Николета Лозанова и Валери Божинов е гримирана и фризирана съвсем като Барби. Част от фотосите са минали през специфична обработка, с цел да наподобява дребната принцеса на най-известната кукла в целия свят.

"Oбич " за мен се написа с "Н "!Тя чества своите 9 години детство, а аз чествам своите 9 на осъзнатост, смисъл и пълноценност! Тя пристигна да усмихне живота ми, напълно не на смешка, и оттогава единствено нейната усмивка е мой приоритет! Честит рожден ден, Никол! ", написа в обществените мрежи Ни Ло и споделя фотос на момичето си.

Под друга от фотосите пък споделя: "Именно тя направи живота ми пъстър и сладостен! "

За разлика от Ни Ло, именитият татко на Никол Валери Божинов пропусна да означи мотива в обществената мрежа. В Инстаграм профила му отсъстваха послания и честитки, както е правил през годините, видяха почитатели. На собствен ред Златка Райкова, Светлана Гущерова, Златка Димитрова, Диляна Попова, Мария се изредиха с благи пожелания.



Настоящият любим на Лозанова - Ники Михайлов засрами таткото като показа няколко сторита със фотоси на рожденичката.

Въпреки пандемичните условия, Лозанова направи необикновен за момичето си празничния ден. Детското празненство е минало в доста стеснен кръг, като на фрагментите се виждат към десетина деца, измежду които и дребния Валерко. Самият Божинов пък очевидно сияе в компанията на двете си деца.



На тържеството е имало и две танцьорки, които да разкършат дребните посетители. Цялата конюнктура е в розови светлини, а тортата четири етажна и с огромно мече на върха, което държи буквата N.



Сладкишите доминират на празненството за наслада на всички малчугани.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР