Най-известната гладолечителка у нас доктор Людмила Емилова, която става на

...
Най-известната гладолечителка у нас доктор Людмила Емилова, която става на
Коментари Харесай

Д-р Емилова се нанесе в станция на БКП

Най-известната гладолечителка у нас лекар Людмила Емилова, която става на 80 години на 1 септември, почива за няколко дин след натоварено лято в Боровец. По традиция от години нейната клиника се мести от 1 юли до края на август в планината, а през зимата пациентите й са край родната й Варна, написа Минаха години.

От 18 септември лечебницата ще бъде на нов адрес – в някогашната станция на Централен комитет на Българска комунистическа партия в Св. Св. Константин и Елена, която през днешния ден е част от курортен комплекс Слънчев ден. Досега базата на Емилова беше в хотел Аква Азур, само че той затваря за огромен ремонт. Последователите й ще се радват на лукса в четиризвездния Марина в Слънчев ден , някогашна благосъстоятелност на аления олигарх Георги Гергов. Бившата станция на властта преди 10 ноември е на шест етажа, гледката от стаите и към морето, и към парка е прелестна, а най-хубавото е топлата минерална вода, с която са цялостни басейните и СПА центърът. Неприятната вест е, че цените за искащите да отслабнат да се подвигат.

„ Цената за нощувките ще бъде по-висока от тази, която пациентите плащаха до момента. Но цената на здравното обслужване, за качеството на което има отлични мнения и у нас, и в чужбина, остава същата “, разгласи лекарката.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР