Никол Кидман и Елтън Джон отдават почит на певеца от Маргаритавил Джими Бъфет

...
Най-известен с хита си от 70-те години на миналия век
Коментари Харесай

Най-известен с хита си от 70-те години на миналия век Margaritaville - кръстен на популярния коктейл - Бъфет за последно изпълни по време на изненадваща поява в Роуд Айлънд в началото на юли.

Той се бори с рак на кожата на Меркел - рядък и агресивен рак, който има тенденция първо да се развива по лицето, главата или шията, преди да се разпространи в други части на тялото - в продължение на четири години.

, чийто съпруг кънтри певец Кийт Ърбан преди това е свирил с Бъфет, сподели снимки в своята история в Instagram, на които се вижда как си чатят заедно със съобщението: „Спомняйки си добрите моменти. Ще липсваш xx.“

написа в историята си в Instagram: „Джими Бъфет беше уникален и ценен артист. Феновете му го обожаваха и той никога не ги разочароваше.

„Това е най-тъжната новина. Един прекрасен мъж си отиде твърде рано. Съболезнования на (съпругата му) Джейн и семейството от (съпруга ми) Дейвид (Фърниш) и мен."

Елтън Джон лекуван в болница след падане у дома във Франция

Рапърът LL Cool J написа на X, известен преди като Twitter: „Почивай в сила, Джими Бъфет, радвам се, че имахме време да вибрираме. Ти беше и винаги ще бъдеш наистина вдъхновяващ човек."

Брайън Уилсън от Beach Boys публикува снимка на една от обложките на албума на Бъфет в социалните медии с посланието: „Любов и милост, Джими Бъфет."< /p>

Актьорът Майлс Телър сподели снимки, направени с Бъфет, с трогателните послания: „Не мога да променя посоката на вятъра, но мога да регулирам платната си, за да стигна винаги до дестинацията си“ – легендата Джими Бъфет ”, и „Къде свършва всичко, не мога да проумея, приятели мои. Ако знаех, че можех да хвърля котвата си", което той сподели в социалните медии.

Музиката беше за "риболов, гмуркане, мечтаене"

Основаването на групата му Coral Reefer Band през г. През 1975 г. Бъфет спечели две номинации за награда Грами, две награди на Академията за кънтри музика и награда на Асоциацията на кънтри музиката за седемдесетилетната си кариера.

С феновете му, наречени Parrot Heads, голяма част от музиката му изобразява слънце , начин на живот, обичащ морето и пясъка, в тропическо туристическо място.

Хатър бизнесмен, както и певец, той използва заглавието на своя хит от 1977 г. Margaritaville като марка на своята империя за милиарди долари, която обхваща ресторанти, дрехи, казина, радиостанция и други.

Самата песен беше въведена в Залата на славата на Грами през 2016 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кели Слейтър (@kellyslater)

-->

Отдавайки много лична почит на Бъфет в Instagram, професионалният сърфист Кели Слейтър, 51, каза че откакто се срещна с Бъфет във Франция през 2010 г., осем години след смъртта на собствения му баща, певецът и текстописецът му „е станал един вид сурогатен“ баща.

Той обобщи темите на музиката на Бъфет като „риболов, гмуркане, мечтаене за тропиците, свирене на музика и просто изживяване на мечтата“, описвайки влиянието, което звездата е оказала върху живота му.

Слейтър пише: „Той каза животът ми беше твърде кратък, за да не използвам всяка добра възможност, която се появи, и да го изживея.

„Не съм сигурен, че съм срещал много хора с толкова положително отношение, които бяха толкова гостоприемни и даващи, колкото Джими беше за мен, само един от многото хиляди приятели, които е имал по света... Наистина не искам да повярвам, че толкова добър човек си е отишъл, но съм благодарен и късметлия за моментите, които имахме."

Той завърши публикацията си с „Fins Up!“, фраза, с която Бъфет винаги се е подписвал.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джими Бъфет (@jimmybuffett)

-->

Обявявайки смъртта му в събота, съобщение в Instagram на Бъфет гласи: „Джими почина мирно в нощта на 1 септември, заобиколен от семейството, приятелите, музиката и кучетата си.

„Той изживя живота си като песен до последния си дъх и ще липсва безмерно на много хора.“< /p>

Бъфет е оцелял от съпругата си Джейн, дъщерите Савана и Сара, сина Камерън и шестте си предани кучета.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР