Най-интересното от новия брой на вестник „Марица“: Нов капан пред Южния

...
Най-интересното от новия брой на вестник „Марица“:
Нов капан пред Южния
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Канада и САЩ - последен шанс за кола втор...

Най-интересното от новия брой на вестник „ Марица “:

Нов капан пред Южния обходен колектор

Мащабният план за построяването на Южен обходен колектор ще започва, откакто се реконструира и почисти марковският отводнителен канал. Двете уреди са свързани, само че спомагателните действия, които се постанова да бъдат осъществени по канала, не са включени в плана за 81 млн. лв..

Канада и Съединени американски щати - финален късмет за кола втора употреба на сметка

Стагнацията в автомобилната промишленост разсъни апетит за коли втора ръка, чиито цени се подвигнаха от 20 до 30 %. Скочиха даже возилата, докарани преди рецесията, които търговците държат в наличност по автокъщите. В Италия и Германия, откъдето главно купуват нашите дилъри, пазарът също замръзна. В съвсем безизходната обстановка се обрисуваха две нови дестинации за използвани коли - Канада и Съединени американски щати.

Цените ще се усмирят през пролетта, само че еврозоната към този момент е мираж – изявление с икономиста Калоян Стайков

Десет съветници в листите за депутати

Десет от общо 51 старейшини са претенденти за Народно заседание, само че няма възбрана да вземат участие в сесии на Общинския съвет. Петима са в листите на ГЕРБ, двама от Демократична България и трима от Вътрешна македонска революционна организация.

Бум на инфектирани с коронавирус деца в Пловдив

Делта разновидността на коронавирус, която доближи своя пик у нас, визира от ден на ден деца. Тенденцията е от началото на новата образователна година, обявиха пред " Марица " от УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив. През детското незабавно поделение на болничното заведение в последните седмици минават над 70-80 невръстни пациенти за денонощие, като за месец доближават 2000.

Убийство като по Тарантино потресе " Кючука "

З5-годишна пловдивчанка умъртви по свиреп метод гаджето си след бурна кавга. Кървавите подиуми се разиграли в четвъртък в апартамент на ул. " Трети март " в квартал " Кючук Париж ", покрай Събота пазара. Чух, че напряко му е размазала мозъка, описа 35-годишен комшия.

" Марица " събра в галерия постройките емблеми на Пловдив

Изложбата " Архитектурата на модерния град " споделя за постройките на Пловдив, около които всеки от нас минава всекидневно. Те носят почерка на разнообразни столетия, имат своя културна и естетическа стойност, само че в това време са част от модерния образ на града.

Джизъса стана бунтовник, копира Златан Ибрахимович

Бившият национал Благой Георгиев се вживя в ролята на бунтовник, откакто през последния уикенд хвана гората. Известният с татуировките и дамите си футболист отиде с другари в Родопите. Благо, известен и като Джизъса поради демонстрираната от него богобоязливост, се изтупа в ямурлук.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР