Най-интересното от новия брой на вестник Марица. Кирил Петков вкара в

...
Най-интересното от новия брой на вестник Марица.
Кирил Петков вкара в
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Старите вълци ще сгризкат Петков и Василе...

Най-интересното от новия брой на вестник " Марица ".

Кирил Петков вкара в листата спецове по космоса и криптовалута

Специалисти по космоса и криптовалутите са измежду избраниците на " Продължаваме промяната " в листата за Пловдив и региона. Партийният водач Кирил Петков е №1 в 16-и МИР, следван от професора по сигурност на храните Христо Даскалов и Росен Костурков, основател на първия по рода си в страната механически обучителен център, обслужващ бизнеса в промишлен парк.

Още пари за Ботев и Локо, в случай че Пловдив гласоподава за ГЕРБ

Ако ГЕРБ не се върне във властта, има голяма заплаха стадионите на Ботев и Локомотив да останат незавършени. Такава прогноза направи някогашният министър председател Бойко Борисов на среща с представители и почитатели на двата клуба, на която участваха още кметът Здравко Димитров, градският водач Иван Тотев, деятели на ГЕРБ и общински съветници от присъдружната организация " Съюз за Пловдив ".

Харвардците източват Има Такъв Народ и Демократична България, Радев потегля с 14% задатък

ГЕРБ продължава безапелационно да води, партията на Кирил Петков и Асен Василев съвсем настига Българска социалистическа партия в борбата за второто място, " ИТН " се срутва до петото място, а обединението на Мая Манолова е зад борда на идващия парламент. Това сочат данните от последното социологическо изследване на " Алфа Рисърч ", извършено в интервала 4 - 10 октомври 2021 година

Петков и Василев са наивни симпатяги, старите вълци ще ги сгризкат – изявление с проф. Иван Илчев, учител в СУ и някогашен ректор на Алма Матер


Общината вади на тезгяха 17 парцела

Горещи диспути се чакат на сесията в Пловдив във връзка на разпореждането със 17 общински парцела. Те минават в ръцете на частни вложители, в случай че Общинският съвет утвърди предложенията на администрацията. Болезнената тематика за презастрояването в Пловдив още веднъж ще бъде една от водещите в дневния ред.

224 години затвор за Машора желаят гръцките управляващи

По 8 години затвор за всеки един от хванатите 28 незаконни мигранти в град Драма планува гръцкото законодателство за 64-годишния Тошко Тодоров - Машора. Така написа в европейската заповед за неговия арест. Това значи, че наказването би следвало да бъде общо 224 години, или с други думи - доживотна присъда за жителя на карловското село Столетово.

В приложение „ Имоти “: На метри от Гребния канал: Международна компания приключва градежа на Regatta Park West

Прецедент в мъжкия ни тенис - двама българи са по едно и също време в Топ 200
Титлата от шампионата от сериите " Чалънджър " на АТР в Барселона, която Димитър Кузманов отвоюва този уикенд, сътвори прелестен казус за българския мъжки тенис. Благодарение на извоюваните точки в каталунската столица 28-годишният пловдивчанин дебютира в Топ 200 на международната класация (под № 187). Това на процедура е първият случай в историята, в който двама наши тенисисти са по едно и също време измежду най-хубавите двеста при мъжете.

Плеймейтка се хвърля в политиката

Най-добрият сексуален модел на Пловдив за 2018-а Ани Грудева е твърдо решена да нагази в политиката. Понеже към момента е надалеч от условието за навършени 40 година, тя не може да се опитва в идните президентски избори.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР