Най-интересното от новия брой на Марица. Здравко Димитров: Аз отказах втори

...
Най-интересното от новия брой на Марица.
Здравко Димитров: Аз отказах втори
Коментари Харесай

Четете в Марица: Здравко Димитров: Аз отказах втори мандат...

Най-интересното от новия брой на " Марица ".
Здравко Димитров: Аз отхвърлих втори мандат. Борисов се съгласи
                                   
Не се дразня на Бойко Борисов. Може би бе редно аз да оповестя, че няма да се кандидатирам за втори мандат, само че по този начин е решил, по този начин е направил. Това съобщи кметът на Пловдив Здравко Димитров във връзка на новината, оповестена при последното посещаване на Бойко Борисов под тепетата, че Пловдив ще има нов претендент за кмет от ГЕРБ на локалните избори следващата година.   

Съветниците потвърдиха: Пловдив приема Белащица                    
Общинският съвет удостовери  на сесията през вчерашния ден предходното си решение за готовността да промени териториалните си граници и да одобри в състава си Белащица, в случай че на референдума в селото има позитивен резултат. Повторното разискване беше наложено със заповед на регионалния шеф, който изиска анулацията на първото решение на ОбС-Пловдив за приемане на Белащица с претекст, че подписката за привикване на референдум е неизрядна.
Туризмът под тепетата с 40% растеж за година  
                       
Сектор „ Туризъм “ в Пловдив и района още веднъж е в подем и напът да възвърне положителните си стопански индикатори преди пандемията. За това приказват последните данни на Национално статистическо бюро - Юг. Приходите от нощувки в региона през септември 2022 година доближават 7.2 млн. лева
Стреляха по градски автобус в Пловдив  
                                                 
Неизвестн​и нападнаха рейс от градския превоз в Пловдив. Инцидентът стана към 21 часа в сряда, след последния курс, заяви пред " Марица " Костадин Тотков от " Автобусни транспорти ". Според него по возилото е стреляно с пушка.  
Климатичните промени влизат в клас като игра    
    
Вече имаме водещо болшинство от към 250 просветителни институции у нас, които употребяват " мъдро " облачните технологии и ползват планово основано образование. Това прави 10% от гилдията. Истинските иноватори са по-малко от 100 - 2-3%. Най-добрите догонват Англия, едни гърди са пред страни като Германия и предават на Полша своя опит в метода 1:1. А смяната е най-осезаема за учениците.
Безплатно подменят кюмбета с над 250 нови екоуреди      
                                                 
Над 250 са инсталираните отоплителни устройства по плана за чист въздух за Пловдив. От тях 145 са климатици, а останалите 110 ​- отоплителни уреди на пелети. Монтирането на новите екологични устройства стартира в средата на септември и продължава по авансово направен график.
Милен, Недялко и Маруся към този момент имат покрив над главите си  
                                            
Трима души от най-пострадалите от наводнението в карловските села имат покрив над главите си с помощта на скъпата помощ, предоставена от Местен дарителски фонд. Милен Белев от Богдан към този момент ремонтира с парите от донорите остарялата къща, която си купи. Недялко от Слатина обновява дома си, който стихията порути. Дарителите предоставиха помощ и на Маруся, която няколко седмици живя в парника в двора си, защото реката отнесе къщата й.
Пловдив е твърдо решен да #ПромениКартинката    
                                    
Кампанията #ПромениКартинката на Филип Морис България събра над 50 представители на бизнеса и здравните институции за полемика в Пловдив. След края на събитието всички те се трансфораха в посланици на идеята. Партньори на самодейността в Пловдив са вестник „ Марица “ и „ Хермес Медиа “. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР