Най-интересното на флагманския смартфон Huawei Mate 60 Pro, който дебютира

...
Най-интересното на флагманския смартфон Huawei Mate 60 Pro, който дебютира
Коментари Харесай

Капитализацията на Huawei нарасна с 34 млрд. долара след пускането на Mate 60 Pro

Най-интересното на флагманския смарт телефон Huawei Mate 60 Pro, който дебютира в края на август беше 7-нанометровия (nm) процесор HiSilicon Kirin 9000S, който компанията по някакъв метод е съумяла да създаде благодарение на своите снабдители в изискванията на строги американски наказания. Това даде на вложителите убеденост в способността на китайските компании да преодоляват рестриктивните мерки и от този момент капитализацията всичките 32-ма снабдители на Huawei набъбна с 34 милиарда $.

Това заяви организация Bloomberg, базирайки се на личната си статистика, акцентирайки запазването на като цяло отрицателната динамичност на китайския фондов пазар. SMIC за която се счита, че създава за Huawei гореспоменатите процесори по 7 nm технология е отбелязала растеж на цената на акциите си с 12% след стартирането на Mate 60 Pro. Инвеститорите също по този начин повярваха в вероятностите на Huawei на пазара на електрически коли, заради което акциите на нейния индустриален сътрудник в тази област – Seres Group усилиха цената си повече от два пъти от края на август. И най-после, доставчикът на програмен продукт Isoftstone Information Technology означи 60% нарастване на цената на акциите си.

Някои анализатори обаче считат, че сходен инвеститорски интерес към активите на доставчиците на Huawei е умозрителен. Както и в тази ситуация с китайските интернет колоси, вложителите могат много бързо да изгубят интерес към акциите на сътрудниците на Huawei, в случай че намерят по-интересни хрумвания за вложение на средствата си в бъдеще. Политическият съставен елемент обаче може да играе в интерес на Huawei, защото активността ѝ остава в центъра на публичното внимание в подтекста на глобите на Съединени американски щати. Ако производителят успее дейно да им се опълчи, това ще добави убеденост на вложителите в вероятностите за вложение в свързаната екосистема.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР