Най-горещият билет в Холивуд след Оскарите е ексклузивното афтър парти

...
Най-горещият билет в Холивуд след Оскарите е ексклузивното афтър парти
Коментари Харесай

Афтърпарти на Vanity Fair за Оскарите, докато звездите релаксират с коктейли и In-N-Out Burgers

Най-горещият билет в Холивуд след Оскарите е извънредното афтър празненство за Vanity Fair, където звезди се събират, с цел да пуснат косите си след трите - едночасова гала.

Тази година беше 30-ата годишнина от обилния празник, който се организира в Wallis Annenberg Center for the Performing Arts в Бевърли Хилс, и видя най-големите спечелили от вечерта, в това число Ема Стоун, Килиан Мърфи и Емили Блънт празненство с други Холивуд A-listers на баша. Въпреки че пропусна огромните оценки на премиите на Академията, Марго Роби отпразнува края на сезона на премиите дружно със своята колежка Америка Ферера, до момента в който други малко евентуално известни лица, като Кайли Миноуг и Памела Андерсън, бяха видяни на тържеството.

За да влезете в мечтаното празненство, е нужна извънредна покана и до момента в който на елементарните хора е неразрешено да участват, звезди от малкия екран, кино лентата и музиката се събраха, с цел да пуснат косите си след епичната гала, която продължи над три часове с дължина. Нощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР