Най-голямото търговско изложение на игралната индустрия за Централна и Източна

...
Най-голямото търговско изложение на игралната индустрия за Централна и Източна
Коментари Харесай

За 14-а поредна година изложението BEGE и конференцията EEGS обединяват игралната индустрия

Най-голямото комерсиално ревю на игралната промишленост за Централна и Източна Европа BEGE и конференцията EEGS, които се организират за 14-и път в София, и тази година събират десетки компании от Европа, Съединени американски щати и Азия, както и най-авторитетните специалисти от игралната промишленост. Събитията ще се проведат на 22 и 23 ноември в Интер Експо Център София и ще обединят за следващ път сектора. 

Двете събития се провеждат от първата в страната браншова организация – Асоциацията на игралната промишленост на България, която е основана през 1992 година за да спомага за

Тази година изложители на BEGE са компании от страни на три континента, измежду които Италия, Германия, Чехия, Китай, Англия, Словения, Нидерландия, Франция, Малта, Канада и Съединени американски щати, както и най-големите български компании производители и снабдители на игрални решения. Така BEGE основава условия за определяне на нови бизнес връзки с по-широка вероятност, както и за затвърждаване на съществуващи партньорства. По време на ревюто, в границите на новаторска Proximity зона, ще има стрийминг платформа за изявленията и презентации, които ще бъдат предавани онлайн по време на събитието, с цел да може необятната публика да стане съпричастна към протичащото се по време на експото. 

BEGE 2023 има вълнуваща стратегия, включваща раздаването на обичайните награди BEGE Awards. Тази година те ще се проведат в нов формат и ще бъдат раздадени на специфична гала на 21 ноември, ден преди старта на ревюто, в наличието на висшия мениджмънт на компании, лицензирани за работа в България. На премиите ще бъдат отличени най-изявените водачи и най-големите достижения в игралната промишленост, които ще бъдат селектирани от интернационално жури от авторитетни специалисти в сектора.

Същевременно по време на Източноевропейската конференция на игралната промишленост (EEGS) ще бъдат наранени тематики като виновна игрa, регулации в другите юрисдикции, софтуерен прогрес и потреблението на изкуствения разсъдък (AI), показани от лектори от близо 20 страни, измежду които Англия, Дания, Швеция, Нидерландия, Гърция, Германия, Швейцария и Мексико.

Като част от програмата майсторският клас International Masters of Gaming Law и „ Кръглата маса на регулаторите “ ще предложат скъпа информация и решения по отношение на регулациите на промишлеността в разнообразни юрисдикции, като се преглеждат провокациите пред тях, както и намирането на най-хубавите решения. 

Предхождащи BEGE събития ще добавят цялостното показване на промишлеността в другите ѝ вертикали. Майсторският клас на 20 ноември ще засегне маркетирането на игралните артикули, а на Афилиейт конференцията, която ще се организира на 21 ноември, ще участват най-авторитетните специалисти в региона и водещи онлайн оператори. 

Лидери в игралния бранш, измежду които EGT, Telematic Interactive, Amusnet, Novomatic, CT Interactive, Oddin.gg, GLI, Oddin, Altenar, Noda Gaming и BetConstruct, се включиха като спонсори на тазгодишните съпътстващи събития, като по този метод показват поддръжката си за развиването на промишлеността. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР