Най-голямото стендъп събитие в България идва в Пловдив. За първи

...
Най-голямото стендъп събитие в България идва в Пловдив. За първи
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, не пропускайте най-голямото стендъп шоу, ...

Най-голямото стендъп събитие в България идва в Пловдив. За първи път, след дълга пауза и две изцяло разпродадени дати във Варна, комичното шоу " One night stand " ще разсмее до сълзи публиката в Plovdiv Event Center в кв. " Тракия " довечера от 20 часа. За забавата ще се погрижат Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова, по-популярна в обществените мрежи като Letiashtata Kozilla Erato, Оля Малинова, Радосвета Стаменкова, Алекс Раева и Ива Тодорова. На 7 март дамите зад микрофона разплакаха от смях зала 1 на НДК, само че дават обещание в Пловдив да е още по-шеметно и незабравимо. 

Шестте дами ще излязат на сцената, за  да приказват по безобразно комичен метод за секс, за ястие, за пари, за разкош, за деца, за борби, за мъже и за всичко останало, което " слабият " пол обича. Настанена в оптимален комфорт и улеснение, публиката ще стане очевидец на двучасов маратон, който ще забавлява, разсмива и превъзбуди всички - без значение от възраст, пол, джендър или хранителен режим. Оставете предразсъдъците, запасите и неудобствата си у дома, забравете за политическа уместност и цензура и елате да чуете нещата, които от дълго време си мислите, зоват уредниците на събитието. 

Всяка година шоуто избира идея, като през годините участниците в него са подкрепяли център за дами и деца, жертви на домашно принуждение, майки на деца с увреждания и други. 

Вратите на заведението отварят в 18.30 часа, като не се одобряват резервации за вечерта. ВИП местата са разпределени по сепарета и маси пред сцена. Гостите със общоприети билети ще бъдат настанявани по реда на идване, прецизират домакините. Събитието не е уместно за лица под 18 години и за хора без възприятие за комизъм.

Още за събитията в града и района може да откриете в най-хубавия културен гид -

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР