Най-голямото намаляване на данъци в историята на страната! - с

...
Най-голямото намаляване на данъци в историята на страната! - с
Коментари Харесай

Данъчният план на Тръмп - най-голямото намаление в историята на страната

Най-голямото понижаване на налози в историята на страната! - с тези думи американският президент Доналд Тръмп показа на особено събития в Индианаполис своят проект за данъчна промяна.

Както и се очакваше, Тръмп предлага сензитивно понижаване на корпоративния налог от сегашните 35% на 20 с аргумента, че това ще направи американските компании по-конкурентни. Тръмп разяснява по този мотив, че е желал този данък да бъде намален до 15 %. " Стигнахме обаче до 20 %, тъй че това е моето число и аз няма да договарям по него ", сподели той.

 Американският президент предлага също да се отстрани сегашната седемстепенна канара за подоходния налог от 10 до 39,6 % и да се вкара тристепенна канара от 12, 25 и 35 %. Той акцентира, че желае да понижи налозите за междинната класа и да направи данъчната система по-справедлива и по-опростена, тъй че американците да би трябвало да попълнят единствено един лист хартия, добавя Асошиейтед прес.

Планът на Тръмп планува и опция конгресът дае има право да увеличи налозите на най-богатите американци.  Самият той особено означи, че няма да има персонална изгода от новия данъчен проект. " Не, аз нямам изгода. Мисля, че ще има доста дребна изгода за богатите хора ", сподели Тръмп пред кореспонденти в Белия дом преди формалното показване на новите финансови ограничения.

Реформата на данъчната система бе измежду водещите предизборни обещания на Тръмп и републиканските му съдружници.

В речта си по представянето на новата система той уверено означи, че тя ще върне назад работните места и благосъстоянието, " които напуснаха нашата страна ", а американските служащи и американските компании " ще могат да надминат своите задгранични съперници и да стартират да печелят още веднъж. "

Решаващата дума по данъчния проект на Тръмп ще има американският Конгрес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР