Най-голямото клубно дерби в света – Ел Класико между Барселона

...
Най-голямото клубно дерби в света – Ел Класико между Барселона
Коментари Харесай

Време е за Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид – събота от 17:00 часа по MAX Sport 4

Най-голямото клубно дерби в света – Ел Класико сред Барселона и Реал Мадрид, ще има своя епизод номер 278 тази събота от 17:00 часа. Двубоят сред два от най-популярните и обичани клубове в Испания ще се излъчи директно по.
Барселона и Реал Мадрид влизат в това Ел Класико с разтърсени позиции. Шампионите от столицата са в серия от две поредни домашен загуби – 0:1 от Кадис в Ла Лига и 2:3 от Шахтьор Донецк в Шампионската лига. Домакините от Каталуня също записаха проваляне в последния кръг на шампионата, откакто паднаха с 0:1 от Хетафе. Лео Меси и компания се оправдаха на почитателите си с гръмка победа с 5:1 над Мидтиланд през седмицата в Шампионската лига и ще се надяват да вземат реванш за загубата си от Реал с 0:2 в предишния шампионат.
Именно триумфът на мадридчани на 1 март 2020 година изравни статистиката по отношение на брой победи в публични мачове сред двата отбора. От общо изиграни 277 мача, 244 са били с формален темперамент. Барселона и Реал имат тъкмо по 96 триумфа при 52 равни резултата. Как ще се развие следващият епизод на Ел Класико ще стане ясно от директното предаване на дуела по в събота от 17:00 часа.
Освен пристрастеностите около огромното дерби в Ла Лига, почитателите на спорта ще могат да проследят и развиването на тенис шампионата от категорията ATP 250 в Антверпен. Българинът Григор Димитров също е измежду участниците в белгийския град като късно в петък вечер ще излезе против канадеца Милош Раонич в четвъртфинален мач.

Полуфиналите в конкуренцията стартират в събота от 16:30 часа, а огромният край е в неделя от 18:30 часа, като всички дуели от заключителната фаза ще се излъчат директно по.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР