Най-голямата загадка, която тресе родния музикален шоубизнес от една седмица,

...
Най-голямата загадка, която тресе родния музикален шоубизнес от една седмица,
Коментари Харесай

Криско в дует със Слави?

Най-голямата мистерия, която тресе родния музикален шоубизнес от една седмица, към този момент е разгадана предварително – Криско пуска дует със Слави Трифонов.

На 22 март младият реализатор насочи предизвикателство към почитателите си – разгласява фото, с което заяви, че през месец април ще излезе колаборация сред него и различен реализатор. „ Може ли да познаете с кого? “, хвърли ръкавицата Кристиян Талев. На фрагмента дуетният му сътрудник е изразен единствено посредством черен контур. Това бе остроумен ход от страна на Криско да вдигне звук към идния план, защото се изляха куп мнения с догатки.

Няколко дни по-рано той съобщи в изявление, че ще пусне дует с легенда в българската музика. Репортерът, който го интервюираше, незабавно изрази подозрение, че евентуално става дума за Лили Иванова. Певецът не пожела да разкрие детайлности. От фотографията, която пусна обаче - стана ясно, че е мъж, а не жена.

Доста почитатели допуснаха, че става дума за Слави Трифонов, защото силуетът от фрагмента наподобява гологлав. Сигурни източници на HotArena потвърдиха, че точно той партнира на Криско в песента „ Гледай по какъв начин се прави “.

С този план артистът от Габрово още веднъж превърта играта и няма стигане. Въпросът е по какъв начин дуетът ще бъде признат от феновете на Слави – дали пък за него няма да е проваляне? Предстои да узнаем скоро през април!

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР