Най-голямата верига в света на смесените бойни изкуства Ultimate Fighting

...
Най-голямата верига в света на смесените бойни изкуства Ultimate Fighting
Коментари Харесай

UFC се завръща в Лондон през март

Най-голямата верига в света на смесените бойни изкуства Ultimate Fighting Championship (UFC) се завръща в Лондон през март. Представители на организацията оповестиха през днешния ден, че приготвят събитие в столицата на Англия за 17-ти март.

Събитието ще се организира в „ O2 Арена”, а забавен факт, е, че през предходната година организацията направи своето събитие на същото място и съвсем на същата дата - 18-ти март. В него тогава присъединяване взеха британският нокаутьор Джими Мануа и американеца Кори Андерсън.

Битката приключи в интерес на Мануа, откакто той прати в нокаут съперника си за малко повече от три минути.

Завръщането през 2018-та година ще бъде 10-ото събитие на UFC в Лондон, а първото такова бе през 2002-ра година с UFC 65.

"Лондон постоянно е бил хазаин на забележителни събития на UFC; борбите, почитателите и самия град постоянно показват най-хубавата страна на спорта. Да забележим по какъв начин организацията се е разраснала от първото събитие от 2002-ра година до в този момент е ужасно. Нашите правилни почитатели ни помогнаха да развием спорта в Обединеното кралство до днешните размери и ние сме щастливи да организираме десетото си събитие в Лондон. 2018-та година ще бъде вълнуваща за UFC, а ние сигурно ще се развихрим през април ", съобщи старши вицепрезидента на Международния отдел на UFC Дейвид Шоу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР